«Και ο Άλκης σε μία γειτονιά σκοτώθηκε...» - "Καταπέλτης" η Μαίρη Συνατσάκη για τους τράπερς

«Μάλλον μένουν Εκάλη και δεν ξέρουν τι γίνεται...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Και ο Άλκης σε μία γειτονιά σκοτώθηκε...» -

Η Μαίρη Συνατσάκη, που πάντα τοποθετείται για θέματα που αφορούν την κοινωνία, πήρε θέση στο Instagram σχετικά με τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Snik και τον Light στα MVMA 2022, κάτι που έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη τη χώρα από το βράδυ της Τετάρτης 22/6 και σχεδόν όλοι καταδίκασαν το γεγονός, μαζί και η συνεργάτιδά της Αθηνά Οικονομάκου.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το συμβάν

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, ξεκαθάρισε ότι η μεγάλη επιτυχία των βραβείων ήταν ότι μπορούσαν να συνδέσουν δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες, ωστόσο αυτό άλλαξε όταν ήρθαν στο προσκήνιο οι τράπερς.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα που πλακώθηκαν σαν τα ζώα», έγραψε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ρε μάγκες μου… Σε μια γειτονιά τον σκότωσαν τον Άλκη στο ξύλο. Έχετε τόσο κόσμο να σας ακούει και επιλέγετε να πείτε αυτό. Κρίμα (στον λαιμό σας). Δόξα και τιμή στην Έλενα Παπαρίζου για όλα της. Πάω να ακούσω Γαρμπή».

Το δημόσιο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για όσα έγιναν στα Mad VMA

Το πρωί της Πέμπτης 22/6, αρκετές ήταν οι εκπομπές που τοποθετήθηκαν επί του θέματος, ξεσπώντας για όσα διαδραματίστηκαν. Έτσι μετά την έκρηξη στο Πρωινό, είδαμε ένα εξίσου απίστευτο ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν κρατήθηκε και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Αγαπημένοι μου γονείς αυτά που παρακολουθείτε τώρα είναι αυτοί που παίζουν στο You Tube. Ατά είναι τα είδωλα σήμερα. Πήραμε πόσους δημοσιογράφους χθες να μιλήσουν για αυτό και ξέρετε τι μας είπαν; Φοβόμαστε γιατί όλοι αυτοί έχουν μπράβους και μπορεί να μας κάνουν ζημιά. Κι εγώ φοβάμαι γιατί κάνω αυτήν την εκπομπή και μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί.» ανέφερε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου είπε ο Νίκος Κοκλώνης, που έφυγε μετά από αυτά τα περιστατικά, και μου είπε δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου αυτό το πράγμα και θλίβομαι. Είμαι σε σοκ και πανικό».