«Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής!» - Κατακεραύνωσε η Ελεωνόρα Μελέτη το συμβάν στα βραβεία MAD

Ξέσπασε κατά των όσων προβλήθηκαν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής!» - Κατακεραύνωσε η Ελεωνόρα Μελέτη το συμβάν στα βραβεία MAD

Ο πρωτοφανής καβγάς στα Mad VMA 2022 ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light, η αναταραχή που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, όπως η έξαλλη αποχώρηση της Παπαρίζου από το στάδιο την οποία αποθέωσε το κοινό, και οι εικόνες που κυκλοφόρησαν έκανε πολλούς να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους.

Ανάμεσά τους ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πρόσφατα είχε αναφερθεί στον Light με αφορμή δηλώσεις του, και η ομάδα της στο Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 22/6 και πάνω κάτω είπαν ότι όλοι όσοι αντίκρισαν όλα αυτά...

Το σχόλιο της Ελεωνόρας Μελέτη για το σκηνικό τα MAD VMA

Μετά την προβολή των πλάνων από το ξύλο Snik και Light, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «εικόνες ντροπής σε μία νέα γιορτή με νέα παιδιά».

«Διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως τον φροντιστή της σκηνής, που έλεγε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης. (…) Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Light Ξεμπρόστιασε την παραγωγή των Mad Vma - Στη φόρα μηνύματα μια μέρα πριν το ξύλο

Ένα νέο μακροσκελές story δημοσίευσε ο Light στο λογαριασμό του στο instagram, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά το ξύλο που έπεσε με τον Snik . Σε αυτό δεν παρέλειψε φυσικά να ''δικάσει'' την παραγωγή των βραβείων, κατηγορώντας τους ευθέως για ηθικούς αυτουργούς πίσω από τον καυγά που ξέσπασε.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή διεξαγωγή των βραβείων έπεσε ξύλο μεταξύ των δύο τράπερ Snik και Light αλλά και ανθρώπων της ατομικής τους προστασίας, στις εξέδρες των καλλιτεχνών, με αποτέλεσμα των τραυματισμό πολλών, μεταξύ των οποίων και της Έλενας Παπαρίζου και της Ρούλας Κορομηλά, που είχε ως αποτέλεσμα και την διακοπή του μουσικού δρώμενου για λίγη ώρα, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Μια φορά και μόνο για να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους και να ξέρετε τι έγινε.
Ο καυγάς δεν ξεκίνησε από εμένα, εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου με την κοπέλα μου δίπλα όταν μου την έπεσαν.
Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που φαίνεται να με χτυπάνε κάτι ''βουνά'' και είναι αυτό που προηγήθηκε.
Μετά μας χώρισαν, πήγα στο backstage για λίγο - επέστρεψα πάνω στα καθίσματα και έκανα ότι έκανα. Αυτό είναι το δεύτερο βίντεο.
Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ότι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές την διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο
θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Οι άνθρωποι του Mad Tv επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον ένα στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καυγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε
σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας.
Στο επόμενο story τα χθεσινά μηνύματα μου με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Toπρώτο στόρυ του Light, όπου εξηγεί τι έγινε

Το sms του Light προς την παραγωγή του Mad Vma