«Σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις εμένα...» - Ασύλληπτος καυγάς Σκορδά και Λιάγκα στο Πρωινό

Σχετικά με τον καβγά στα MAD VMA 2022

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις εμένα...» - Ασύλληπτος καυγάς Σκορδά και Λιάγκα στο Πρωινό

Με εντάσεις ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 23/6 το Πρωινό, με αφορμή το σχολιασμό του περιστατικού με τον καβγά στα MAD VMA 2022, που είναι το κύριο θέμα τις τελευταίες ώρες παντού εξαιτίας των καταστάσεων που διαδραματίστηκαν.

Όπως και η Ελεωνόρα Μελέτη, έτσι και η Φαίη Σκορδά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το περιστατικό κι είπε μπράβο στην Έλενα Παπαρίζου και στην Τάμτα που αποχώρησαν και για τα αντανακλαστικά που έδειξαν. Ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο, είχε αντίθετη άποψη και κάπου εκεί επικράτησε πανικός.

Χαμός με την Φαίη Σκορδά και τον Λιάγκα

«Εγώ διαφωνώ με αυτό που είπε η Φαίη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά να απαντά: «Αλήθεια; Για δημόσιες σχέσεις;». Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή: «Φαίη μου άκουσέ με λίγο. Αν ένας παρουσιαστής επί 30 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις είμαι εγώ. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Θα μου πεις εμένα ότι κάνω δημόσιες σχέσεις. Ο μόνος παρουσιαστής που δεν έχει κάνει δημόσιες σχέσεις είμαι εγώ. Σε εμένα το είπες».

Πρώτο στα Trends του Twitter το #Cancel_trappers

Εκτός από τους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν στα Mad Video Music Awards, οι οποίοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, και ο Νίκος Βουρλιώτης, και μεγάλη μερίδα κόσμου στο Twitter, καταδίκασαν τα γεγονότα, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων την Έλενα Παπαρίζου για την συμβολική κίνησή της να φύγει, και κατακεραύνωσαν όσους ευθύνονταν για ότι συνέβη, και κυρίως τους καλλιτέχνες της trap, με το hashtag #Cancel_trappers.

Εκτός όμως από τους καλλιτέχνες της trap, τα πυρά τους έριξαν και στην διοργάνωση των βραβείων, την οποία ο Light είχε προειδοποιήσει, τον Χρήστο Μάστορα που τραγούδησε μαζί με τον Light, μετά τον καυγά, αλλά και τον διευθυντή της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο, που σύμφωνα με τον κόσμο "έβαλε" αυτά τα άτομα στην μουσική βιομηχανία.