«Η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή!» - Αποχώρησε "αηδιασμένος" από τα MAD Αwards ο Νίκος Βουρλιώτης

Η αγανακτισμένη ανάρτησή του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή!» - Αποχώρησε

Ο Νίκος Βουρλιώτης, παρευρέθηκε όπως και άλλοι καλλιτέχνες συνάδελφοί του και μη, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do για να απονείμει βραβείο στα Mad VMA 2022, ωστόσο δεν ανέβηκε ποτέ στη σκηνή, ύστερα από το ακραίο περιστατικό με τον καβγά ανάμεσα στον Light και τον Snik, που τάραξε όλους όσους ήταν εκεί, ενώ κάποιους τους τραυμάτισε κιόλας.

Ο τραγουδιστής μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα προσωπικά του social media, περιγράφοντας τα συναισθήματά του για το αδιανόητο αυτό συμβάν, καταδίκασε εμφανώς αγανακτισμένος το ότι συνέβη,

Η οργισμένη ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτό το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου. Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει απ’ όλους μας… Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά…

Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι “σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα” δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views.

Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η «μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες.

Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!! Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή.

Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά. Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή:

Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!!! Νίκος Βουρλιώτης a.k.a NiVO» έγραψε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Αποχώρησε  από την απονομή των MAD Αwards ο Νίκος Βουρλιώτης

Αποχώρησε 'αηδιασμένος' από τα MAD Αwards ο Νίκος Βουρλιώτης

Οργισμένη και η Σίσσυ Χρηστίδου με το συμβάν

Ενώ βρισκόταν στα Mad VMA 2022 παρέμεινε στα παρασκήνια με την ομάδα της και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Βένια Καραγιάννη. Η Σίσσυ Χρηστίδου ευτυχώς δεν ήταν μπροστά στον άγριο τσακωμό που ξέσπασε αλλά πληροφορήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν στην αρένα του σταδίου μεταξύ των τράπερς από βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα social media και δεν μπορούσε να μην εκφράσει τον αποτροπιασμό της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανάρτησε βίντεο στο οποίο ξέσπασε για τα καλά...

«Τι είναι αυτά; Έχουμε πάθει σοκ! Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά. Ελπίζω να έχουν φύγει αυτοί που πρέπει να φύγουν! Ρε είστε καθόλου καλά; Εδώ μέσα έχει παιδιά! Παραλίγο να φέρω τον γιο μου τον μικρό!» είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

Είναι απαράδεκτο να μπαίνουν μπράβοι σε τέτοιες εκδηλώσεις. Αυτά θα έπρεπε να είναι όλα απαγορευτικά» είπε η Βένια Καραγιάννη.