«Φτάσαμε στην εποχή που θεωρούνται καλλιτέχνες..» - Πρώτο στα Trends του Twitter το #Cancel_trappers

«Σεξισμός, τσαμπουκάδες, βία, ξύλο...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Φτάσαμε στην εποχή που θεωρούνται καλλιτέχνες..» - Πρώτο στα Trends του Twitter το #Cancel_trappers

Εκτός από τους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν στα Mad Video Music Awards, οι οποίοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου, και ο Νίκος Βουρλιώτης, και μεγάλη μερίδα κόσμου στο Twitter, καταδίκασαν τα γεγονότα, αποθεώνοντας μεταξύ άλλων την Έλενα Παπαρίζου για την συμβολική κίνησή της να φύγει (μάλιστα έκανε μήνυση για το γεγονός) και κατακεραύνωσαν όσους ευθύνονταν για ότι συνέβη, και κυρίως τους καλλιτέχνες της trap, με το hashtag #Cancel_trappers.

Η κατακραυγή του κόσμου στα social

Εκτός όμως από τους καλλιτέχνες της trap, τα πυρά τους έριξαν και στην διοργάνωση των βραβείων, την οποία ο Light είχε προειδοποιήσει, τον Χρήστο Μάστορα που τραγούδησε μαζί με τον Light, μετά τον καυγά, αλλά και τον διευθυντή της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο, που σύμφωνα με τον κόσμο "έβαλε" αυτά τα άτομα στην μουσική βιομηχανία.

Η σκληρή ανακοίνωση της παραγωγής μετά το ξύλο ανάμεσα σε Snik & Light

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης 22/6 στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο κατά την διάρκεια των Mad Video Music Awards αφού ο Snik με τον Light πλακώθηκαν στο ξύλο όχι μία αλλά δυο φορές (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο την ώρα που ο ένας τράπερ χώνει μπουνιά στον άλλον).

Η παραγωγή λίγες ώρες μετά το τέλος της διοργάνωσης δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram μια ανακοίνωση η οποία αναγράφει πως οι δυο τράπερς θα αποκλειστούν από την μεγαλύτερη γιορτή μουσικής στην Ελλάδα.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram και συνεχίζουν:

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

MAD VMA 2022 η ανακοίνωση μετά το ξύλο