Στον ΑΝΤ1 πήραν το... μήνυμα - Η γκριμάτσα όλο νόημα της Φαίης Σκορδά για τη συνεργασία τους

"Έγραψε" πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στον ΑΝΤ1 πήραν το... μήνυμα - Η γκριμάτσα όλο νόημα της Φαίης Σκορδά για τη συνεργασία τους

Θολό τοπίο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, καθώς ακόμη δεν έχει έρθει σε τελικές αποφάσεις με τον ΑΝΤ1. Αντιθέτως έχουν έρθει σε σύγκρουση, καθώς άλλα θέλει το κανάλι και άλλα θέλει η παρουσιάστρια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας έχει ¨κλείσει" ήδη με τον σταθμό.

Μπορεί λοιπόν το συμβόλαιο της να λήγει στις 30 Ιουνίου, όμως ακόμη βρίσκεται στον "αέρα" επαγγελματικά. Και ενώ ανταγωνιστικό κανάλι της έχει κάνει μεγάλη πρόταση, εκείνη περιμένει ακόμη να δει τι θα συμβεί με τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Σήμερα, Δευτέρα 27/6 και ενώ η Λίτσα Πατέρα μιλούσε για τα επαγγελματικά του Υδροχόου, μια γκριμάτσα της τα είπε όλα.

«Υδροχόοι, ανάδρομος ο κρόνος, σημαίνει ότι πρέπει να ξανασκεφτείτε τα σχέδια που έχετε αυτόν τον καιρό, γιατί μπορεί να υπάρξει μία ένταση. Ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 6 ως τις 13 Φεβρουαρίου» είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος και δείτε στο βίντεο την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Η αντίδραση της Σκορδά στα επαγγελματικά της

Η Σκορδά πάει στο OPEN;

Την ώρα που υπάρχουν φήμες αναφορικά με την διεκδίκηση του STAR, ανακοινώθηκε πως η παρουσιάστρια έχει δεχτεί επίσημα πρόταση συνεργασίας από τον ΣΚΑΪ, ενώ την ίδια στιγμή σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ βρίσκεται και η Μαρία Μπακοδήμου για την παρουσίαση εκπομπής ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά, ωστόσο σε μια πρόσφατη δήλωσή της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν αποφεύγω να απαντήσω, θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι ύβρις εκ μέρους μου αυτή τη στιγμή να καταχραστώ έστω και ένα δευτερόλεπτο από τη λάμψη και το χαμόγελο που είχε η οικογένεια που μας μίλησε πριν».