«Φοβόσουν ότι θα ερχόμασταν στον γάμο ακάλεστοι;» - Η Ελένη Μενεγάκη "τα έχωσε" στον Τσούλη

Δεν της είχε πει τίποτα για τον γάμο του και ούτε καν την κάλεσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φοβόσουν ότι θα ερχόμασταν στον γάμο ακάλεστοι;» - Η Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος Τσούλης το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαριαλένα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. O σεφ στο πλευρό του είχε μόνο τα πιο κοντινά του πρόσωπα και δεν είχε αναφέρει τίποτα σε κανέναν σχετικά με το γάμο του.

Σήμερα λοιπόν (27/6) στην εκπομπή Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη με το που μπήκε στο πλατό πήγε κατευθείαν στην κουζίνα για να του τα "χώσει" που δεν της είπε τίποτα.

Ο διάλογος Μενεγάκη - Τσούλη

«Βρε άτιμε μας την έσκασες! Γιατί δεν μας το είπες; Τι φοβόσουν ότι θα ερχόμασταν στον γάμο ακάλεστοι;» ανέφερε η παρουσιάστρια με τον Τσούλη σε αμηχανία να απαντά «Στον θρησκευτικό και στην βάπτιση…» και συνέχισε «Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, 8. Ήταν σχεδόν προγραμματισμένος ο γάμος. Είχαμε κάνει τον αρραβώνα πριν δύο χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό κάποια στιγμή.».

Η παρουσιάστρια συνέχισε ωστόσο τα πειράγματα: «Πού είναι τα σημάδια, πού είναι η βέρα; Τρέμεις βρε;. Ήσασταν μαζί τόσα χρόνια που διάβασα και δεν την έχεις φέρει; Είσαι μαζί της από τα 26 σου;».

Να σημειωθεί επίσης, πως ανέφερε πως η σύζυγος του που είναι έγκυος, περιμένει αγοράκι.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές επιτυχημένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων και έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο. Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, ο Chef Γιώργος Τσούλης έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού που τον ακολουθεί πιστά και εμπιστεύεται τις συνταγές του που ανανεώνονται καθημερινά στο giorgostsoulis.com και στα social media @giorgos_tsoulis, ενώ κάθε Παρασκευή στις τέσσερις το μεσημέρι μοιράζεται μαζί μας νέο video μαγειρικής #ΜηΜασάς μέσα από το YouTube κανάλι του @GiorgosTsoulis.

Τη χρονιά που πέρασε, ο οργανισμός Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και Greek Taste Beyond Borders τίμησε τον Γιώργο Τσούλη με τα βραβεία Chef της Χρονιάς και Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας, καθώς και με χρυσό μετάλλιο Quality & Taste από το estiatoria.gr.

Αυτό τον καιρό ο Chef παράγει καθημερινά, μαζί με την ομάδα του, νέες πεντανόστιμες συνταγές για το site και τα digital media του στο cooking studio #tsoulomageiremata στα Μελίσσια, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής.