Θάνος Πετρέλης: ''Έχει τύχει να ξεφύγουν πάνω στη σκηνή και να μου πιάσουν...''

Τι αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής για τις ''άτακτες'' θαυμάστριες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θάνος Πετρέλης: ''Έχει τύχει να ξεφύγουν πάνω στη σκηνή και να μου πιάσουν...''

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» , έδωσε ο Θάνος Πετρέλης που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε κάποια δυσάρεστα σκηνικά που έχουν προκαλέσει θαυμάστριές του σε συναυλίες του, πάνω στη σκηνή. Αδιαμφισβήτητα από την πορεία του από το Fame Story και μετά παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας επομένως η παρουσία του είναι λογικό να προκαλεί και τέτοιες εκφράσεις θαυμασμού, που βέβαια έγιναν με προσβλητικό τρόπο.

Και παλιότερα βέβαια μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» , είχε πει ότι σε συναυλίες του σε Λονδίνο και Αμερική του έχουν πετάξει και σουτιέν και εσώρουχα πάνω στη σκηνή με τη γυναίκα του δυστυχώς να είναι παρούσα, ενώ μας εξομολογήθηκε και πως αντιμετωπίζει και ο ίδιος και η οικογένειά του τέτοιες καταστάσεις.

Τι σκηνικό είχε κάνει στην Πετρέλη απεγνωσμένη θαυμάστρια πάνω στη σκηνή

«Στη δουλειά μας έτσι κι αλλιώς υπάρχει το φλερτ. Το θέμα είναι να μην ξεπερνάει τα όρια. Όταν είμαστε πάνω στο stage και ανεβαίνει ο κόσμος στο πλαίσιο του χαβαλέ και της κοριτσοπαρέας και την ώρα που χορεύουν έχει τύχει να βάζουν το χέρι… Πάνω στο σπρώξιμο “να του κάνουμε πλάκα, να του πιάσουμε τον κ#λο”».

Στη συνέχεια διηγήθηκε και άλλα ευτράπελα που του έχουν τύχει όλα αυτά τα χρόνια σε δουλειές του όσο και για το πόσο εκδηλωτικοί είναι οι Έλληνες της ομογένειας σε συναυλίες του στο εξωτερικό.

Σπάνια φωτογραφία της κόρης του Θάνου Πετρέλη - Μοιάζει με μοντέλο

Σόι πάει το βασίλειο από ότι φαίνεται καθώς πέρα από το μπαμπά Θάνο και η κόρη του δεν πάει πίσω εμφανισιακά.

Πριν από λίγο καιρό η μεγάλη κόρη του ζευγαριού έκλεισε τα 15 χρόνια ζωής. Μάλιστα, γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Έτσι, ο Θάνος Πετρέλης ο οποίος μοιράζεται αρκετά συχνά τις προσωπικές του στιγμές από την καθημερινότητά του, θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με την οικογένειά του στα social.

Ο τραγουδιστής ευχήθηκε στην κόρη του, Αγάπη με τον πιο γλυκό τρόπο αφού δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία της δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά πόσο πανέμορφη είναι και πόσο έχει μεγαλώσει. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Happy birthday princess Agapi #agapi #petrelis #agapipetreli».