"Πατσαβούρη μου" - Το βίντεο της συντρόφου του Snik μετά το σάλο που προκλήθηκε

Επιβεβαιώνει τον χιουμοριστικό χαρακτήρα πίσω από την συγκεκριμένη λέξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μεγάλη διάσταση έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα το βίντεο που ο Snik δημοσίευσε στα social media με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, στο οποίο την αποκαλούσε «πατσαβούρα» (δείτε το εδώ). Ωστόσο, πρόκειται για ένα καθαρά χιουμοριστικό βίντεο και μάλιστα και οι 2 ξεχωριστά έδωσαν την απάντησή τους.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο (δείτε το εδώ), στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».

Το βίντεο της συντρόφου του Snik που τον αποκαλεί "πατσαβούρη"

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 27/6, η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε και εκείνη ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον τραβάει βίντεο στη Σαντορίνη όπου βρίσκονται, αποκαλώντας τον… «πατσαβούρη».

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για το εν λόγω βίντεο

Έχει γίνει αντιληπτό πως η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για ορισμένους καλλιτέχνες της τραπ μετά από διάφορα συμβάντα που έχουν δημιουργήσει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταδικάσει και κινήσεις αλλά και λεγόμενά τους.

Έτσι λοιπόν το πρωί της Δευτέρας 27/6, μετά την προβολή βίντεο του Snik στην εκπομπή Mega Καλημέρα, στο οποίο αποκαλούσε τη σύντροφό του «πατσαβούρα», η Ελεονώρα Μελέτη απασφάλισε!

«Παιδιά πόσο διασκεδάζω και πόσο μου αρέσει να παίρνουμε μαθήματα εμείς οι “άνθρωποι των πάνελς” για το πώς θα πρέπει να διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις. Δηλαδή πραγματικά… Αυτό είναι όντως χιούμορ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Για γέλια είναι».

«Ότι είναι για γέλια είναι. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο τραμπουκισμού και τώρα καθόμαστε και τον παίζουμε πάλι και γελάμε, επειδή είπε την κοπέλα του έτσι» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός, με την Ελεονώρα Μελέτη να προσθέτει γελώντας «από χιούμορ τον παίζουμε.

Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη;».