«Αυτά τα παιδάκια δεν τα ξέραμε καν...» - Η Ελεονώρα Μελέτη "ξαναχτυπά" και κατακεραυνώνει τους trapers

«Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που αξίζει τον κόπο να εστιάσουμε στο έργο τους»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτά τα παιδάκια δεν τα ξέραμε καν...» - Η Ελεονώρα Μελέτη

Με αφορμή τον πολυσυζητημένο καβγά του Snik με τον Light αλλά και την ανακοίνωση της Panik για το συμβάν στα Mad VMA το βράδυ της Τετάρτης 22/6, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε «έξω από τα δόντια» στην εκπομπή της για το θέμα, ενώ έχει ξανά τοποθετηθεί σε παλαιότερη εκπομπή εκτενώς με την άποψή της για αυτά τα άτομα, κυρίως τον Light.

H αναφορά της Μελέτη με αφορμή τις νέες δηλώσεις τους

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από το Mega Καλημέρα τοποθετήθηκε εκ νέου για το περιστατικό, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά τόσο με το θέμα, όσο και με τους ίδιους τους.

«Εγώ νιώθω ότι δεν υπάρχει σεβασμός, όχι προς το κοινό και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αλλά και προς τον εαυτό τους. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει αυτοσεβασμό δεν περιμένεις να έχει και για τους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με δύο παιδάκια που τσακώνονται μεταξύ τους», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει, γιατί από τη στιγμή που είδαμε αυτές τις εικόνες είναι όλο άδικο. Αυτά τα παιδάκια δεν τα ξέραμε καν μέχρι να τα πιάσει η τηλεόραση, τους ξέρανε τα παιδάκια που βλέπουνε youtube. Δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που αξίζει τον κόπο να εστιάσουμε στο έργο τους».

«Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής!»

Ο πρωτοφανής καβγάς στα Mad VMA 2022 ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light, η αναταραχή που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, όπως η έξαλλη αποχώρηση της Παπαρίζου από το στάδιο την οποία αποθέωσε το κοινό, και οι εικόνες που κυκλοφόρησαν έκανε πολλούς να εκφράσουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους.

Ανάμεσά τους ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Πέμπτης 22/6 και πάνω κάτω είπε ότι όλοι όσοι αντίκρισαν όλα αυτά τα πράγματα. Μετά την προβολή των πλάνων από το ξύλο Snik και Light, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «εικόνες ντροπής σε μία νέα γιορτή με νέα παιδιά».

«Διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως τον φροντιστή της σκηνής, που έλεγε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης. (…) Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.