«Ας έρθει εδώ να....» - Η αναφορά του Νίκου Μουτσινά στην Μαρία Ηλιάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Με αφορμή τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ας έρθει εδώ να....» - Η αναφορά του Νίκου Μουτσινά στην Μαρία Ηλιάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Στην Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής του, με αφορμή τα γενέθλιά της το Σάββατο 25/6 όπου και τα γιόρτασε στο πλατό μαζί με τους συνεργάτες της από την εκπομπή Τι λες τώρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά το εν λόγω απόσπασμα με την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει στην παρουσιάστρια, ζήτησε από τους Alcatrash να τραγουδήσουν το “Χρόνια Πολλά".

Οι ευχές του Νίκου Μουτσινά στην Μαρία Ηλιάκη για τα γενέθλιά της

«Χρόνια Πολλά Μαράκι. Τώρα χρωστάω δύο δώρα, δεν υπάρχει το χρέος. Έκλεισα με τα δάνεια και τώρα έχω την Ηλιάκη να χρωστάω. Τώρα πρέπει να πάω και δώρο Χριστουγέννων, και δώρο για το μωρό που γέννησε, και δώρο για τα γενέθλιά της. Το μωρό κοντεύει να πάει 7 χρονών, πρέπει να τα στείλω.

Ας έρθει εδώ να τα πάρει τα δώρα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, προσκαλώντας την έτσι στην εκπομπή του.

Όσα έλεγε ο Μουτσινάς για τη Μαρία στο παρελθόν

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή μιας και περνούν ευχάριστα το μεσημέρι τους.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» όπου ο ίδιος μίλησε για την Μαρία Ηλιάκη αλλά και για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega μετά από αρκετά χρόνια αποχής.

Όλες οι παρουσιάστριες είναι κολλητές σου! Δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω για την Κατερίνα Καινούργιου που πήγε σε άλλο κανάλι… Τι έχεις να πεις;

Μπράβο, πολύ καλά έκανε η Κατερίνα και μπράβο και στον ALPHA γιατί έκανε άριστη επιλογή! Χαίρομαι πολύ για την Κατερίνα, έχει υπέροχη ψυχή και την αγαπώ πολύ.

Αλλά και η Μαρία Ηλιάκη θα πάει να συναντήσει μια άλλη φίλη σου, την Κατερίνα Καραβάτου. Πώς βλέπεις την επιστροφή της Μαρίας στο γυαλί;

Θα πω: επιτέλους, η Μαρία στην τηλεόραση! Τα κανάλια ξεστραβώθηκαν. Η Μαρία είναι υπέροχη παρουσιάστρια και τώρα, ως μανούλα, έχει πολλά ακόμη να καταθέσει στο κοινό. Ανυπομονώ να τη δω. Εν τω μεταξύ, δεν μπορώ να κρύψω και τα χρόνια, καθώς τις γνωρίζω όλες! Μεγαλώνουν εκείνες, άρα μεγαλώνω και εγώ! Τι θα λέω… Καλέ, αυτές ήταν μεγαλύτερες από εμένα, εγώ ήμουν μικρός! (γέλια)