«Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται» - Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την Σοφία Μουτίδου για το Twitter

Το οργισμένο βίντεο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται» - Ξέσπασμα άνευ προηγούμενου από την Σοφία Μουτίδου για το Twitter

Κατά των χρηστών του Twitter ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, με την γνωστή ηθοποιό να αναλύει συγκεκριμένα τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου κατά του Twitter

«Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους;

Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου, η οποία πρόσφατα μίλησε και για το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί.

Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια - Το συγκλονιστικό βίντεό της

Σε ένα άγριο ξέσπασμα μέσα από ένα βίντεο στα social media προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 24/3 η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός που δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο πατέρας της βρίσκεται σε ειδικό κέντρο μιας και έχει άνια εδώ και 2μιση χρόνια, ωστόσο δεν μπορούν να μπαίνουν στο δωμάτιο, παρά μόνο ένας ένας, λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, η Σοφία Μουτίδου είναι φυσικά εξοργισμένη με αυτό, μιας και τόσο η ίδια όσο και όλη η οικογένειά της είναι και εμβολιασμένοι, με όλα τα πιστοποιητικά και όλα τα τεστ.

«ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο.