«Μια επικοινωνώ και μια σβήνω...» - Καταβεβλημένη η Μαρία Μιχαλοπούλου μετά την επέμβαση στο χέρι της

Τα πρώτα της λόγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μια επικοινωνώ και μια σβήνω...» - Καταβεβλημένη η Μαρία Μιχαλοπούλου μετά την επέμβαση στο χέρι της

Μια ακόμα επέμβαση στο χέρι της έκανε σήμερα 27/6 η Μαρία Μιχαλοπούλου, με την ίδια να ενημερώνει λίγο αργότερα τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της μετά την επέμβαση στο χέρι της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει μιλήσει πολλές φορές για το αιμαγγείωμα στο χέρι της και χρειάζεται να υποβάλλεται σε μια σειρά επεμβάσεων προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Η ίδια λοιπόν δημοσίευσε μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram περιγράφοντας την κατάστασή της υγεία της.

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά την επέμβαση στο χέρι της

«Το χειρουργείο για το χέρι μου το έκανα, αλλά λογικά δεν θα κάνω καριέρα σαν τραγουδίστρια. Όλα καλά. Παιδάκια μου, δεν πονάω γιατί ακόμη είμαι από την αναισθησία. Μια επικοινωνώ και μια σβήνω, δεν ξέρω τι έχει γίνει γιατί εγώ κοιμόμουν, όλα καλά, λίγο μπαταρισμένο είναι το χέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η ανάρτηση της Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο με δεμένο χέρι

Λίγες μέρες μετά το πρώτο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της, η Μαρία Μιχαλοπούλου θέλησε να περιγράψει τα φετινά της Χριστούγεννα, προχωρώντας σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Μαρία λοιπόν τράβηξε μια φωτογραφία με το δεμένο της χέρι και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Έβαλα τα καλά μου, να ταιριάζει και η γαζα με το ρούχο γιατί έχουμε και ένα στυλ μην ξεχνάμε.

Η μαμά μου νομίζω πέρασε τα καλύτερα Χριστούγεννα, μου έφτιαξε τα μαλλιά, μου έκοψε το κρέας μπουκιτσες, μου έστυψε χυμό για βιταμίνες και γενικά της αρέσει να με νταντευει όπως ήμουν μωράκι. Εγώ δεν το λατρεύω αλλά κάνει τη μαμά μου χαρούμενη όποτε της κάνω το χατίρι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να του πω τα κάλαντα χθες, τα είπα χάρηκε και εγώ χάρηκα μαζί του. Σήμερα κάντε και εσείς μια μικρή υποχώρηση για τους δικούς σας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Μιχαλοπούλου μετά το χειρουργείο