«Κάποιος έχει πάθει εμμονή...» - Άκρως αποκαλυπτική η Νατάσα Καλογρίδη

«Σκοτεινές πλευρές μου ίσως ανακαλύψω μόνο...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Κάποιος έχει πάθει εμμονή...» - Άκρως αποκαλυπτική η Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη - η οποία πρόσφατα προέβη σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της- παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Τάσο Μπιμπισίδη, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 28/6. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για την ίδια.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη

«Φοβάμαι το σκοτάδι. Δεν κλείνω ούτε τα φώτα του σπιτιού μου. Σκοτεινές πλευρές μου ίσως ανακαλύψω μόνο στο θεατρικό σανίδι. Θεωρώ ότι η πολλή ψυχανάλυση και η ανάλυση των πραγμάτων δεν αποφέρει πάντα καλά αποτελέσματα. Ψυχανάλυση έχω κάνει μόνο όταν δεν την είχα ανάγκη.

Όταν βρίσκεσαι σε πρόβλημα, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ψυχανάλυση. Αν δεν είχε συμβεί η απώλεια του πατέρα μου, δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτός ο πυρήνας με την μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν θέλω να προκαλώ, δεν με ενδιαφέρει», είπε αρχικά η Νατάσα Καλογρίδη.

Η Νατάσα Καλογρίδη είπε στη συνέχεια: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν για την ηλικία μου. Κάποιος έχει πάθει εμμονή και μπαίνει στο διαδίκτυο και αλλάζει την ηλικία μου».

«Κινδύνευσε η ζωή μου τρεις φορές»

Η Νατάσα Καλογρίδη, την Τετάρτη 25/5, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό και μίλησε εκτενώς για τον αγαπημένο της πατέρα, την ψυχανάλυση που έκανε, αλλά και για τις φορές που παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Η ηθοποιός εξήγησε πως πραγματοποίησε συνεδρίες με ψυχαναλυτή στο παρελθόν, ωστόσο θεωρεί πως η οικογένειά της είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές που θα μπορούσε να έχει. Ο θάνατος του πατέρα της την στιγμάτισε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο αφού κατάφερε να συνέλθει συνειδητοποίησε πως η απώλειά του βοήθησε με έναν μαγικό τρόπο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στην μεταξύ τους επαφή.

Μάλιστα, θεωρεί πως είναι ο προστάτης της, καθώς και τις τρεις φορές που η ζωή της φαινόταν πως θα έφτανε στο τέλος της, εκείνη αισθανόταν την ζεστασιά του πατέρα της και όλα τελικά λειτουργούσαν ομαλά και ήρεμα.

«Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά», ανέφερε σε πρώτο επίπεδο.

«Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δε γινόταν, δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου. Μεγάλωσα με μια μητέρα αυστηρή και απαιτητική, έκανα και τις αλητείες μου κρυφά», συμπλήρωσε.

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της, επισήμανε: «Είμαι εκκεντρική αλλά δε θέλω να προκαλώ. Δεν το πιστεύεις ε; Δε θέλω να χάσω ποτέ την αθωότητά μου και την παιδικότητά μου. Με έχουν σχολιάσει πολλές φορές, δε με νοιάζει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η γαλήνη και η ηρεμία μου, όταν θα πέσω να κοιμηθώ να είμαι ήρεμη»!

«Δεν πουλάω τρέλα, άμα την έχεις δεν την πουλάς, από μόνη της η τρέλα είναι καραγκιοζιλίκι», κατέληξε αργότερα.