Σασμός: «Σε ευχαριστώ για την αποστολή που μοιραστήκαμε» - Ο Πανταζάρας αποχαιρετά τον τηλεοπτικό του πατέρα

Τα συγκινητικά λόγια στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Σασμός: «Σε ευχαριστώ για την αποστολή που μοιραστήκαμε» - Ο Πανταζάρας αποχαιρετά τον τηλεοπτικό του πατέρα

Ο Σασμός, ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του (δείτε εδώ ποιο θα είναι το φινάλε). Πριν από λίγες ημέρες ο Γεράσιμος Χριστογιάννης, ο ρόλος που υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας, αποχαιρέτησε από τη ζωή, τον γνωστό ισοβίτη πατέρα του, Βλάσση Καραπάνο, υποδυόμενο από τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Οι δυο τους, από εχθροί, κατέληξαν να ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, λίγον πριν ο Καραπάνος αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, στο οποίο βρέθηκε όταν πήρε τη θέση του γιου του για να τον σώσει από τον βέβαιο θάνατο, για τον οποίο είχε δώσει εκείνος εντολή.

Το τηλεοπτικό κοινό συγκινήθηκε και έκλαψε μαζί με τον «Μάκη» της σειράς και ο Αργύρης Πανταζάρας ευχαρίστησε για αυτή τη σύμπραξη, με δύο stories του στο Instagram τον τηλεοπτικό του πατέρα.

Τα stories του Αργύρη Πανταζάρα για τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο

Σε ένα από αυτά, έγραψε: «Mr Λάζαρε σε ευχαριστώ για την αποστολή που μοιραστήκαμε».

σασμός ευχαριστώ πανταζάρας γεωργακόπουλος

σασμός πανταζάρας γεωργακόπουλος

«Ο Καραπάνος ''έφυγε'' ευτυχισμένος»

Ο Καραπάνος είναι μια από τις φιγούρες, που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο ηθοποιός που τον υποδύεται είναι ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά.

Πριν λίγες ημέρες όμως, ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του την σειρά αφού ο τηλεοπτικός Καραπάνος ξεψύχησε στο νοσοκομείο και το τέλος του ήταν αρκετά συγκινητικό. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram θέλησε να δώσει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Έτσι, δημοσίευσε μία ανάρτηση με τη συγκινητική λεζάντα: «Καραπάνος: ''Τι σημασία έχει η τόση εξουσία, η τόση δύναμη αν δεν έχεις στην ζωή σου αγάπη! Ο Καραπάνος ''έφυγε'' ευτυχισμένος, όχι μόνο γιατί βρήκε τον γιό του αλλά και γιατί εισέπραξε τεράστια αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστούμε και οι δύο όλους για όλα αυτά που ζήσαμε! Λάζαρος»

ανάρτηση καραπανος σασμος