Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου και η αντίδραση του Ματέο Παντζόπουλου στα σχόλια

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου και η αντίδραση του Ματέο Παντζόπουλου στα σχόλια

Ο Άγγελος Λάτσιος όπως φαίνεται βρίσκεται με την αγαπημένη του Γαία Μερκούρη στην πανέμορφη Άνδρο όπου κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μετά την πασαρέλα που έκανε το νεαρό ανερχόμενο μοντέλο, το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα μένοντας στο ξενοδοχείο της μητέρας του και του πατριού του.

Και οι δυο στα social media κάνουν διάφορες αναρτήσεις, με τον Άγγελο να έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από το δάσος που πήγαν για περπάτημα και εξερεύνηση.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν με τα καλύτερα λόγια και ανάμεσα στα σχόλια είδαμε και αυτό του Ματέο Παντζόπουλου. Ο επιχειρηματίας διαχειρίζεται το προφίλ του Onar Andros.

Η φωτογραφία του Λάτσιου και το σχόλιο του Παντζόπουλου

Άγγελος Λάτσιος Άνδρος

Άγγελος Λάτσιος Ματέο Παντζόπουλος

H σχέση Άγγελου - Ματέο που πέρασε από 40 κύματα

Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Μάκης Παντζόπουλος όπως φαίνεται έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μια όμορφη σχέση, με την Ελένη Μενεγάκη να τους καμαρώνει περήφανη. Η παρουσιάστρια θέλει η οικογένεια της να είναι δεμένη, για αυτό και λατρεύει να περνάνε τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Ωστόσο, για να καταφέρει να κάνει τον γιο της να έρθει κοντά στον σύζυγό της και πατέρα της μικρής Μαρίνας, πέρασαν από 40 κύματα. Χρειάστηκε πολλή υπομονή και κόπος για να τους κάνει να φτιάξουν μια όμορφη σχέση.

σχέση Άγγελου Λάτσιου Μάκη Παντζόπουλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, ο Άγγελος Λάτσιος ήταν ένα "ατίθασο" παιδί στην εφηβεία και δεν ήταν εύκολο να έρθει κοντά στον σύντροφο της μητέρας του. Μέσα από 40 κύματα ωστόσο, οι δυο τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό απαθανατίστηκαν να κάνουν μαζί το μπάνιο τους.