Με μαρμάρινο τζάκι και εσωτερικό τζακούζι - Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο Snik με τη σύντροφό του στη Σαντορίνη

Απλό και ταπεινό... ή και όχι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μαρμάρινο τζάκι και εσωτερικό τζακούζι - Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει ο Snik με τη σύντροφό του στη Σαντορίνη

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να έπεσαν όλα τα βλέμματα πάνω του λόγω του καυγά του με τον Light στα Mad VMA, ωστόσο ο Snik έχει προσπαθήσει να αφήσει αυτή την ιστορία πίσω του και να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή.

Έτσι ο ίδιος μαζί με τη νέα σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και μάλιστα, ο γνωστός τράπερ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα μέσα από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο που διαμένουν.

Μέσα στη χλιδή το ξενοδοχείο που επέλεξαν Snik - Ιωαννίδου

Το ξενοδοχείο που επέλεξε το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι απλά μοναδικό. Όλο λευκό, με μάρμαρο, τζάκι και εσωτερικό τζακούζι, μιλάμε για ένα δωμάτιο που θα ήθελε ο καθένας για την επίσκεψή του στο πιο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

Σάλος με το βίντεο του Snik και της συντρόφου του! Το κατέβασε μετά από λίγο

Λίγες μέρες μετά τον απαράδεκτο και άγριο καβγά του Snik με τον Light στα φετινά Mad VMA, o πρώτος προκαλεί ξανά με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με πρωταγωνίστρια την νέα του σύντροφο, Γιώτα Ιωαννίδου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ τραβάει βίντεο τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέπτη και στη συνέχεια στρέφει την κάμερα στη Γιώτα, την οποία ωστόσο προτρέπει να φύγει, αποκαλώντας την πατσαβούρα.

«Φύγε ρε πατσαβούρα» της λέει χαρακτηριστικά ο Snik, με τη νεαρή κοπέλα να χαμογελάει και να αποχωρεί ενώ λίγες ώρες μετά το βίντεο κατέβηκε από το προφίλ του.

Ο τράπερ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο (δείτε το εδώ), στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;».