«Έπινε πάρα πολύ, εγώ γινόμουν ράκος...» - Ο Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τις άγνωστες πτυχές του Σάκη Μπουλά

«Είχαμε πολλές διαφωνίες για τον τρόπο ζωής!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έπινε πάρα πολύ, εγώ γινόμουν ράκος...» - Ο Ζουγανέλης αποκαλύπτει για τις άγνωστες πτυχές του Σάκη Μπουλά

Την Τρίτη 28/6 το βράδυ στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος” της ΕΡΤ, καλεσμένος είναι ο κορυφαίος καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος δίνει μία εξαιρετικά εξομολογητική συνέντευξη για τον αδερφικό του φίλου που έφυγε από τη ζωή και βύθισε τα αγαπημένα του άτομα στο πένθος, τον Σάκη Μπουλά.

Ο ηθοποιός, έχει μιλήσει εκτενώς για το χαμό του και κάθε φορά η συγκίνηση του μαρτυρά το πόσο του στοιχίζει η απώλεια του, ωστόσο αυτή τη φορά προχωρά σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν...

Η εξομολόγηση του Ζουγανέλη για τον Μπουλά

«Με τον Σάκη ήμασταν αδελφικοί φίλοι. Είχαμε πολλές διαφωνίες για τον τρόπο ζωής. Ήθελα να είναι δυναμικός ο Σάκης σε κάποια πράγματα που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν. Του έδινα πολλές φορές συμβουλές παρότι δεν είμαι τέτοιος.

Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει στα πάθη του με υστερικό τρόπο δεν είναι καλό. Είχε αυτογνωσία αλλά έβαζε μέσα του πράγματα που δε μπορούσε να ξεπεράσει. Έπινε πάρα πολύ. Εγώ γινόμουν ράκος και εκείνος την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά» εξομολογείται ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής και...»

Την Τρίτη το μεσημέρι 29/3, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως γνώρισε τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά και για το πως έγiναν αχώριστοι φίλοι.

«Με τον Σάκη έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής. Βρεθήκαμε σε μία οντισιόν που έκανε ο αείμνηστος Μάνος Χατζηδάκις. Από εκεί ήταν το πρώτο γέλιο κι η πρώτη αγάπη» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όσο για τον Χατζιδάκι σχολίασε επίσης: «Ο Χατζιδάκις ήθελε μουσικούς, τραγουδιστές για μια παράσταση. Εμένα με είχε διαλέξει και λέει έχουμε κλείσει ουσιαστικά. Υπάρχει ένας ακόμα που θέλει να σας δει. Πως είναι αυτός; Είναι ενδιαφέρον. Είναι εύσωμος με γένια αλλά δεν μας κάνει για το ρόλο. Έρχεται ο Σάκης μυώδης, ψηλός και με γένια και λέει το Αστέρι του βοριά εξαιρετικά. Λέει παίζω φλογέρα πίκολο και βγάζει από την τσέπη μία μικρή και παίζει. Είναι πολύ αστείο. Του είπα είστε εξαιρετικός αλλά δεν ταιριάζετε με το ρόλο. Φεύγω σφαίρα έξω κι έτσι γνωριστήκαμε. Είναι αστείο. Βίωμα» πρόσθεσε στη συνέχεια.