Συγκινεί ο Ζουγανέλης με την σπάνια εξομολόγησή του - «Δεν υπάρχει μέρα που να μην θυμηθώ τον Μπουλά και τον Μαχαιρίτσα»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Ζουγανέλης με την σπάνια εξομολόγησή του - «Δεν υπάρχει μέρα που να μην θυμηθώ τον Μπουλά και τον Μαχαιρίτσα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για τις απώλειες που τον "τσάκισαν" ψυχολογικά όπως ήταν εκείνη του Σάκη Μπουλά και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Μάλιστα, αναφέρθηκε επίσης και για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στην ζωή του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε βιώσει κάποιο;

Βέβαια πιστεύω στα θαύματα. Η ζωή μας είναι ένα θαύμα. Έχω δει ανθρώπους να είναι στο χείλος του γκρεμού και να πιστεύουν και να γίνονται καλά.

Υπάρχει κάποια απώλεια που όσα χρόνια κι αν περάσουν σας πονάει πάντα;

Με πονάνε οι απώλειες των ανθρώπων. Τι να πω για τους γονείς μου; Δεν τους ξεχνάω. Τους σκέφτομαι πολύ. Ο Σάκης Μπουλάς και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν υπάρχει μέρα που να μην τους θυμηθώ. Ο Νίκος Παπάζογλου, ο Μανώλης Ρασούλης, μεγαλώσαμε μαζί. Έφυγαν όλοι από τη ζωή νωρίς. Είναι πολύ δύσκολο.

Τι σας λείπει;

Μου λείπει η ηρεμία. Έχω μια τάση να πανικοβάλλομαι. Ενοχοποιούμαι χωρίς λόγο. Τώρα τελευταία μου λείπει πολύ και η κόρη μου. Θα ήθελα να την βλέπω περισσότερο αλλά με την δουλειά και τον γάμο της, ο οποίος πάει πάρα πολύ καλά κι ας γράφονται αηδίες.

«Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής και...»

Ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, δεν είναι λίγες οι φορές που σε συνεντεύξεις του μιλάει για τον χαμό του πολύ καλού του φίλου, και συγκινείται ιδιαίτερα. Την Τρίτη το μεσημέρι 29/3, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως γνώρισε τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά και πως έγiναν αχώριστοι φίλοι.

«Με τον Σάκη έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής. Βρεθήκαμε σε μία οντισιόν που έκανε ο αείμνηστος Μάνος Χατζηδάκις. Από εκεί ήταν το πρώτο γέλιο κι η πρώτη αγάπη» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όσο για τον Χατζιδάκι σχολίασε επίσης: «Ο Χατζιδάκις ήθελε μουσικούς, τραγουδιστές για μια παράσταση. Εμένα με είχε διαλέξει και λέει έχουμε κλείσει ουσιαστικά. Υπάρχει ένας ακόμα που θέλει να σας δει. Πως είναι αυτός; Είναι ενδιαφέρον. Είναι εύσωμος με γένια αλλά δεν μας κάνει για το ρόλο. Έρχεται ο Σάκης μυώδης, ψηλός και με γένια και λέει το Αστέρι του βοριά εξαιρετικά. Λέει παίζω φλογέρα πίκολο και βγάζει από την τσέπη μία μικρή και παίζει. Είναι πολύ αστείο. Του είπα είστε εξαιρετικός αλλά δεν ταιριάζετε με το ρόλο. Φεύγω σφαίρα έξω κι έτσι γνωριστήκαμε. Είναι αστείο. Βίωμα» πρόσθεσε στη συνέχεια.