''Σταματούσαν αυτοκίνητα, έβγαιναν έξω...''- Ο Μπισμπίκης αποκαλύπτει την κατακραυγή που έζησε λόγω Βόσκαρη

Τα σκηνικά που του δημιούργησαν θεατές της σειράς

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Σταματούσαν αυτοκίνητα, έβγαιναν έξω...''- Ο Μπισμπίκης αποκαλύπτει την κατακραυγή που έζησε λόγω Βόσκαρη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και πέρα από τα επαγγελματικά του σχέδια αποκάλυψε και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, όταν πρωτοανέλαβε το ρόλο του Βόσκαρη στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες». Περιέγραψε ουκ ολίγα περιστατικά, όπου βίωσε την κατακραυγή, δείχνοντας πόσο πολύ έχει ταυτιστεί το τηλεοπτικό κοινό με τη σειρά.

Βέβαια θα έλεγε κανείς πως δεν ανέλαβε και τον πιο συμπαθή ρόλο, αφού είχαμε δει ακραίες συμπεριφορές από εκείνον στη σειρά. Πιο χαρακτηριστικό είναι, όταν αποκαλύπτοντας το βάναυσο πρόσωπό του βίασε και ξεφτύλισε τη Σοφούλα. της νεαρής κοπέλας που τα παράτησε όλα για να είναι μαζί του. Βέβαια στα παρακάτω επεισόδια η στάση της στο δικαστήριο ήταν υποδειγματική και αποθεώθηκε από το twitter.

Τι δήλωσε ο Μπισμπίκης για το ρόλο του Βόσκαρη

-Στις Άγριες Μέλισσες έκανες αίσθηση υποδυόμενος τον άγριο και κακό Βόσκαρη…

«Ήταν ένας κακός χωρίς καμία ρωγμή. Θα μπορούσα να βρω κάτι να τον δικαιολογήσω αλλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε τα πράγματα ήταν ακραίος. Υπήρξαν αντιδράσεις από τηλεθεατές. Σταματούσαν αυτοκίνητα, έβγαιναν έξω στην αρχή τύπου «αλήτη Βόσκαρη», αλλά στη συνέχεια το γυρνούσαμε στην πλάκα. Οι Μέλισσες άνοιξαν τη μυθοπλασία στην τηλεόραση.

Του χρόνου θα είμαι στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει» από τον Alpha και θα παίζω τον Στρατή, έναν τύπο που έχει μπουζούκια τη δεκαετία του ’80 στην επαρχία».

«Αυτή η νύχτα μένει»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει ο Μπισμπίκης

Με φόρα έρχεται η νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha αφού εκτός από τον δεύτερο κύκλο του Σασμού, έρχεται η νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», το ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, στο οποίο βασίστηκε και η κλασική πια ελληνική ταινία. To τρέιλερ της σειράς έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες και φαίνεται εκ των προτέρων πολλά υποσχόμενο.

Εξ' άλλου, όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο alpha βλέποντας την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του Σασμού, που κατάφερε να χτυπήσει αλλά και να ξαναπεράσει σε τηλεθέαση τις «Άγριες Μέλισσες», αναθεώρησε τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά και ποντάρει στην ενίσχυση των τηλεοπτικών σειρών σε σχέση με τα ριάλιτυ, που φαίνεται να έρχονται δεύτερα στην προτίμηση του κοινού. Για αυτό άλλωστε και αναμένεται να μην πάρει το πράσινο φως πασίγνωστο ριάλιτυ του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Η σειρά έχει εξαιρετικό καστ ηθοποιών, σκηνοθέτη την Κατερίνα Φιλιώτου και σεναριογράφους τους Γιάννα Κανελλοπούλου και Γιώργο Μακρή. Ο σταθμός ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλλά για την ώρα έχουν ακουστεί αυτά των: Γιάννη Στάνκογλου, Βασίλη Μπισμπίκη, Ηλιάνας Μαυρομάτη αλλά Άννας Μάσχα. Η σειρά προορίζεται για τη ζώνη των 22.30 και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει» για τους τίτλους της σειράς, σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Το σενάριο της νέας σειράς του Alpha

Η ιστορία εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Μεταφερόμαστε στις αρχές της δεκαετίας του 1980… Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο, έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.
Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως.
Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και ν’ αγωνιστείς να το κερδίσεις.

Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

Ο Αντρέας και η Στέλλα είναι δύο νέα παιδιά, στην αυγή της νέας χιλιετίας, με μοναδικό κοινό στοιχείο τον ερωτά τους. Ο Αντρέας αρκείται στο ψιλικατζίδικο του. Η Στέλλα φιλοδοξεί να γίνει σπουδαία τραγουδίστρια, να δει το όνομα της στις μαρκίζες των μαγαζιών της παραλιακής και να βγάζει δίσκο για τον Αντρέα η παρουσία και μόνο της Στέλλας είναι αρκετή, για εκείνη όμως η καριέρα έχει προτεραιότητα απέναντι στον έρωτα. Όταν η Στέλλα φεύγει για την επαρχία, αφού από κάπου πρέπει να κάνει την αρχή, ο Αντρέας αποφασίζει να οργώσει τα σκυλάδικα της Βόρειας Ελλάδας για να τη βρει και να τη φέρει πίσω, περιπλανώμενος στα μέρη της νυχτερινής διασκέδασης. Σύντομα η Στέλλα απογοητεύεται από τους ανθρώπους της νυχτερινής ζωής και επιστρέφει στον Αντρέα.