Στον αέρα η τύχη του «The Bachelor»: Όλο το παρασκήνιο με τον Alpha

Ποια είναι τα σχέδια του καναλιού;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στον αέρα η τύχη του «The Bachelor»: Όλο το παρασκήνιο με τον Alpha

Οι δύο σεζόν του «The Bachelor» τόσο με τον Αλέξη Παππά, όσο και με τον Παναγιώτη Βασιλάκο ολοκληρώθηκαν και τα συναισθήματα είναι μάλλον ανάμεικτα. Και αυτό γιατί παρ ότι το ριάλιτυ έκανε πολύ καλά νούμερα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο στους θαυμαστές όσο και στους πολέμιους, φαίνεται πως δεν έχει θέση στον προγραμματισμό του καναλιού.

Τις προηγούμενες μέρες παρ' όλα αυτά δημοσιεύματα έδιναν με βεβαιότητα το ok στο bachelor για τη νέα σεζόν, αφού κυκλοφορούσαν και φήμες για τον νέο bachelor και το τεράστιο ποσό που θα πάρει(δείτε εδώ ποιος είναι).

Τι συνέβη με το «The Βachelor» και τον Alpha;

Ο λόγος που θα έχουμε μάλλον το αναμενόμενο ''διαζύγιο'' έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του καναλιού που στρέφεται πλέον στη μυθοπλασία. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού» που γκρέμισε από τον θρόνο τους τις «Άγριες μέλισσες» αλλά και τις εξαιρετικές κριτικές και την καλή απόδοση που είχε το σίριαλ «Ψέματα», ο Alpha θέλει να ενισχύσει την prime time ζώνη με νέες σειρές.

Μία από αυτές είναι το «Αυτή η νύχτα μένει» , όπου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου .Πρόκειται για μία σειρά που βασίζεται βεβαίως στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και είχε γίνει και ταινία με την Αθηνά Μαξίμου και τον Νίκο Κουρή.
Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως η prime time ζώνη του σταθμού θα είναι γεμάτη από ελληνικά σίριαλ και δεν υπάρχει χώρος πια για ριάλιτι.

Με νέο project στην μικρή οθόνη ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

Ο bachelor του πρώτου κύκλου μπορεί να μην κατάφερε να μείνει μαζί με την Νικολέττα Τσομπανίδου μετά την λήξη του ριάλιτι αγάπης καθώς επέλεξαν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ τον σύντροφο της), ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A όπου θέλησε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι. Μεταξύ άλλων ένας follower τον ρώτησε χαρακτηριστικά:

«Πότε θα σε δούμε στην τηλεόραση;». Με εκείνον από την άλλη να λέει: «Δουλεύω πάνω σε ένα καλό πρότζεκτ που αγαπάω πολύ!! Ελπίζω να τα καταφέρω να το βγάλω στη τηλεόραση!! Αλλιώς στο προσωπικό μου κανάλι στο Youtube».

Παναγιώτης Βασιλάκος