Λάμπει στο πλευρό του - Η νέα φωτογραφία της Νικολέττας Τσομπανίδου με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους

Τα κοινά στιγμιότυπα που μοιράστηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάμπει στο πλευρό του - Η νέα φωτογραφία της Νικολέττας Τσομπανίδου με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους

Τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι τους τελευταίους μήνες η νικήτρια του πρώτου The Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου. Η ίδια λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός νέους άντρα, με τον οποίο φαίνεται να βιώνει τον απόλυτο έρωτα.

Η Νικολέττα μάλιστα πολλές φορές μοιράζεται την σχέση της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, με την ίδια αυτή τη φορά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό μερικά κοινά τους στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Πόρτο Χέλι.

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, παρόλο που έχουμε ακόμα Απρίλη.

Στο Πόρτο Χέλι με τον σύντροφό της η Νικολέττα Τσομπανίδου

Στο Πόρτο Χέλι με τον σύντροφό της η Νικολέττα Τσομπανίδου

Η αποκάλυψή της για το μονόπετρο του Βασιλάκου που έχει κρατήσει

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (18/2) η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο και στο περιβόητο μονόπετρο που της είχε δώσει στον τελικό του The Bachelor.

H νικήτρια του ριάλιτι είχε αποφασίσει να κρατήσει το μονόπετρο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο όπως αποκάλυψε στη νέα της συνέντευξη, το έβγαλε από τα χέρια της καθώς δεν ήθελε να δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς λόγο.

«Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά.

Καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ, κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.