«Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου απασφάλισε για όσα έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου απασφάλισε για όσα έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»., οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 28/6, Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τους φίλους του αλλά και το εργασιακό bullying που έχει δεχθεί.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου

«Με εκνευρίζει και μπορεί να σταματήσω παράσταση αν κάποιος βιντεοσκοπεί», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για ευτράπελα που του έχουν συμβεί στη διάρκεια μιας παράστασης.

Αναφορικά με την επιτυχημένη σειρά «Το Νησί» όπου πρωταγωνιστούσε και η οποία επανέρχεται, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Από “Το Νησί” θυμάμαι όσα έχουν συμβεί, τα γλέντια, την Κρήτη που έχει αυτήν την ενέργεια και τους ανθρώπους», ενώ πρόσφατα έδωσε και spoiler.

«Είδα την κόρη μου στη “Μήδεια”, δεν γινόταν να μην της πω μπράβο, με συγκίνησε. Απλά δοκιμάζει, αν μου πει ότι θα ασχοληθεί δεν θα της πω να μην το κάνει. Βλέποντας την κόρη μου να παίζει στο θέατρο, με έχει ξεπεράσει», αποκάλυψε.

«Είμαι υπερήφανος πατέρας, είμαι εκεί για τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω αυτό που πρέπει ουσιαστικά. Νομίζω ότι κάτι έχω κάνει, και αν μπορώ να υπερηφανευτώ για ένα πράγμα νομίζω ότι αυτό είναι ότι είμαι καλός πατέρας», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και για τη φιλία, τονίζοντας ότι: «Η πραγματική φιλία δεν έχει μέσα τον έρωτα; Πιστεύω ότι τον έχει πάρα πολύ. Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο. Νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου. Νοιάζομαι για αυτούς, μοιραζόμαστε το όταν είναι καλά ή δεν είναι».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του, και αν ο ίδιος είναι ανταγωνιστικός, ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «Ανταγωνιστικός είμαι παντού, αλλά όχι κακά και άσχημα. Έχω δεχθεί ψωνίστικη συμπεριφορά και εργασιακό bullying, αλλά όχι ανταγωνισμό».

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προμηθέας δεσμώτης» που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

«Μου κόλλησαν...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθαρίζει για τον τίτλο του «άγριου αρσενικού»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μαριόν την Παρασκευή 17/6 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον τίτλο του «άγριου αρσενικού» αλλά και για το δεύτερο κύκλο του Νησιού.

«Μου κόλλησαν περισσότερο τον τίτλο γιατί η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση που εκεί σε μαθαίνει ο περισσότερος κόσμος ήταν με τη “10η εντολή” του Πάνου Κοκκινόπουλου. Στο “Νησί” μπορεί να ήμουν βαρβάτος αλλά ήμουν καλός!» διαμαρτυρήθηκε με χιούμορ.

Μιλώντας για τον δεύτερο κύκλο του Νησιού αποκάλυψε ότι από τον πρώτο κύκλο θα δούμε τον Τάσο Νούσια. Η σειρά διαδραματίζεται στο 50-60 οπότε η Σπιναλόγκα έχει κλείσει. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Ιουνίου.