Χρυσάφι στα πόδια του Johnny Depp - Oργιάζουν οι φήμες για επιστροφή στους Πειρατές της Καραιβικής

Αλλού παίζει, για αλλού τον προορίζουν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χρυσάφι στα πόδια του Johnny Depp - Oργιάζουν οι φήμες για επιστροφή στους Πειρατές της Καραιβικής

Μια έντονη φήμη που διογκώνεται αυτές τις μέρες αναπαρήγαγε σήμερα 28/6 το πλατό του «Πάμε Δανάη» καθώς φαίνεται πως η Disney τάζει πολλά εκατομμύρια στον Johnny Depp για να επιστρέψει στην κατά σειρά έκτη ταινία των Πειρατών της Καραιβικής. Πάντως ο Ντεπ μετά από δύο χρόνια αποχής από τις κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της δικαστικής του διαμάχης με την Amber Heard, φαίνεται πως έχει άλλα επαγγελματικά σχέδια.

Η πρώην σύντροφός του πάντως δεν φαίνεται να αποδέχεται τη δικαστική της ήττα μετά την απόρριψη του δικαστηρίου των κατηγοριών για κακοποιητική συμπεριφορά του Depp. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι θα κληθεί να του πληρώσει και ένα μεγάλο ποσό που της εκδικάστηκε. Έτσι θα συνεχίσει να κυνηγάει την υπόθεση και θα παρουσιάσει ξανά ως αληθή ντοκουμέντα που έχει απορρίψει ήδη το δικαστήριο. Ο πρώην σύντροφός της πάντως φαίνεται να έχει αφήσει πίσω αυτή την ψυχοφθόρα διαμάχη και όπως θα δούμε συνεχίζει τα επαγγελματικά του βήματα.

Ποιές είναι οι φήμες για τη συμμετοχή του στους Πειρατές - Σε ποια νέα ταινία θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί

Όπως μάθαμε από συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα κυκλοφορεί μια φήμη που λέει ότι η Disney του προσφέρει 300.000.000 δολάρια για να επιστρέψει στην ταινία. Σύμφωνα πάντως με τους δικηγόρους του αλλά και τους ανθρώπους που του κάνουν δημόσιες σχέσεις, αυτή είναι μια κατασκευασμένη ιστορία που προς το παρόν δεν ισχύει.

Η φήμη αυτή φαίνεται να ξεκίνησε από μια φράση που είχε πει ο ίδιος σε ένα δικαστήριο όπου είχε αναφέρει ότι ούτε με 300 εκατομμύρια δε θα επέστρεφε στους Πειρατές της Καραιβικής. Φαίνεται να έχει δυσαρεστηθεί με τους παραγωγούς, ενώ κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων αντικαταστάθηκε στο prequel του Harry Potter, όπου υποδυόταν τον κακό μάγο Grindewald.

Πάντως φήμη ή αλήθεια, όποιος επιθυμεί να δει ξανά το Johnny Depp στη μεγάλη οθόνη μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα έχει την ευκαιρία να το κάνει αφού πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γάλλου Μαιγουέν Λε Μπεσκό και υποδύεται το Λουδοβίκο τον 15ο. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο Παρίσι ξυρισμένος και με τρέσες για τις ανάγκες του ρόλου.

Σε καλλιτεχνικό οίστρο και η Amber Heard - Γράφει την αυτοβιογραφία της για να τον ξεπληρώσει

Λεφτά από παντού φαίνεται ότι θα πάρει ο Johnny Depp αφού πέρα από τις ταινίες , η πρώην σύντροφός του καλείται να του πληρώσει 8 εκατομμύρια.

Παρά τη μεγάλη της ήττα μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων, που παρακολουθούσαν την πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp, η Amber Heard δεν τα βάζει κάτω και προσπαθεί να βρει τρόπο για το πως θα τον αποπληρώσει. Η πολυμήχανη λοιπόν, ηθοποιός σκέφτηκε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία της.

Αν και προσπάθησε να μεταπείσει το κοινό σε πρόσφατη συνέντευξή της για την αθωότητά της, δεν φαίνεται να τα κατάφερε. Έτσι, προσπαθεί εκ νέου, κυκλοφορώντας ένα βιβλίο αυτή τη φορά. Όπως αναφέρει πηγή η Heard θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί μέσω της αυτοβιογραφίας της να κάνει την εκδοχή της να ακουστεί και το κοινό να της δώσει μια ευκαιρία.

«Η Amber θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό. Σε αυτό το σημείο δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα», αναφέρει η πηγή. Μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.