Δεν παραδίδει τα όπλα έτσι απλά - Η Amber Heard επιμένει στην θεωρία της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν παραδίδει τα όπλα έτσι απλά - Η Amber Heard επιμένει στην θεωρία της

Παρά το γεγονός πως η δίκη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard έλαβε τέλος, η ίδια δεν θέλει να ξεφύγει από αυτή την ψυχοφθόρα και για τους δύο κατάσταση, και πιθανώς να οφείλεται στο γεγονός πως έχει επιβαρυνθεί με 8 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση προς τον πρώην σύντροφό της, ύστερα από τις ρυθμίσεις που πραγματοποίησε με την δικηγόρο της.

Έτσι, αν και έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με έναν πλούσιο Άραβα, συνεχίζει να υποστηρίζει και να διαδίδει πως το τετράδιο με τις σημειώσεις της για την κακοποίηση που δεχόταν καταγράφει όλη την αλήθεια και τίποτα δεν είναι ψευδές, ακόμη κι αν το δικαστήριο έκρινε πως είναι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, μαλιστα, πρόσφατα μιλάει αναλυτικά γι' αυτό και εξηγεί πως από το 2011 υπάρχει και γιατρός που έχει εγκρίνει τα έγγραφα και τα λεγόμενά της.

Δεν παρατάει τα όπλα η Amber Heard - Όσα υποστηρίζει σε συνέντευξή της

Η συνέντευξη της Amber Heard

«Είχα μιλήσει στον γιατρό μου τότε, για την κακοποίηση που βίωσα με τον Τζόνι. Αυτές οι σημειώσεις μπορούν να αποδείξουν ότι λέω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή.

«Υπάρχουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτές τις σελίδες. Οι σημειώσεις χρονολογούνται από το 2011, από την αρχή της σχέσης μας και τις πήρε ο γιατρός μου, στον οποίο και κατήγγειλα την κακοποίηση. Σχεδόν όλα όσα έζησα, βρίσκονται εκεί. Φαίνονται όλα όσα συνέβησαν, σε πραγματικό χρόνο», ανέφερε σε άλλο σημείο η ίδια.

Ενώ, αργότερα συμπλήρωσε πως: «της έσκισε το νυχτικό και την πέταξε στο κρεβάτι», ενώ λίγο καιρό μετά την έσπρωξε ξανά και την πέταξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να πονάει για μέρες.

Η πρώτη της συνέντευξη μετά την "ήττα"

Μετά την πολύκροτη δίκη που είχε διχάσει όλο τον πλανήτη, και την πανηγυρική νίκη του Johhny Depp ενάντια στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του Amber Heard, ο ίδιος έκανε την πρώτη εμφάνισή του, και λίγες μέρες μετά την έκανε και η ίδια, μιλώντας για πρώτη φορά στις κάμερες μετά το γεγονός.

Πράγματι την πρώτη συνέντευξη της μετά τη νίκη του πρώην της παραχώρησε η Amber Heard στο δίκτυο NBC News και τη δημοσιογράφο Savannah Guthrie.

Η ηθοποιός τα έβαλε με τους ενόρκους, σημειώνοντας ουσιαστικά ότι μεροληπτούσαν υπέρ του πρώην συζύγου της, ωστόσο δεν τους κρατάει κακία. «Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά

Ακόμα τάχθηκε και εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας πως τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν «άδικα εις βάρος της». «Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή πώς κρίνει ό,τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά».

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά λόγια, ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, το μοντέλο και ηθοποιός καλείται να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της ένα ποσό – μαμούθ της τάξεως των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.