«Θεωρώ άκομψο όλο αυτό, δεν μπορώ να παρακολουθώ την απέναντι...» - "Κόλαφος" η Καινούργιου για την Σκορδά

«Δεν είναι ωραίο και για την ίδια...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θεωρώ άκομψο όλο αυτό, δεν μπορώ να παρακολουθώ την απέναντι...» -

Πανικός επικρατεί σα τηλεοπτικά πηγαδάκια το τελευταίο διάστημα, και μονοπωλεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το θέμα με τις προτάσεις που έχει για τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά, και το κατά πόσο θα αποχωρήσει από τον Αντ1.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της εκπομπής της Super Κατερίνα, την Τρίτη 28/8, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει όλο αυτό που συμβαίνει, παίρνοντας θέση ανοιχτά υπέρ της Φαίης, μιας και θεωρεί τελείως λάθος όλο αυτό που συμβαίνει.

Η τοποθέτησή της Καινούργιου για το θέμα

«Να τοποθετηθώ παρ’ όλο που είναι απέναντι. Θεωρώ άκομψο όλο αυτό που γίνεται στην Φαίη όλο τον τελευταίο καιρό. Αν μετά από κάποια χρόνια θέλει να πάρει μια απόφαση για Χ Ψ λόγους, να κάνει κάτι τελείως μόνη της -δεν μπορώ να παρακολουθώ την απέναντι εκπομπή, την βλέπω καμιά φορά στο youtube για να δω τι κάνουν- και όλο αυτό που γίνεται, φεύγει, μένει… δεν είναι ωραίο και για την ίδια.

Ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί και η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός, χωρίς να φταίει νομίζω, γιατί η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.

«Αυτή που μας πετά τα στήθη της στη μάπα...»

Με αφορμή το θέμα που προβλήθηκε σχετικά με την Ιωάννα Σιαμπάνη και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε την οποία δημοσιοποίησε και σχολίασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί την έντονη ενόχλησή της με ένα σεξιστικό μήνυμα χρήστη των social media, ο οποίος αναφερόταν στο πρόσωπό της.

Με αφορμή λοιπόν το συμβάν με την Σιαμπάνη, ένας χρήστης θέλησε να τοποθετηθεί με έναν τελείως αχρείαστο και ασύνδετο με το γεγονός παραλληλισμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «Καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι, και αυτή που μας πετά τα στήθη της στη μάπα 10 το πρωί...μιλάμε για σούργελο»

Τότε η παρουσιάστρια μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της σχολίασαν το μήνυμα, μην μπορώντας να πιστέψουν πως κάποιος μπορεί να γράψει κάτι τέτοιο, και να συνδυάσει έτσι τα δύο αυτά συμβάντα!