''Κάπου να υπάρχει ένα όριο'': Η Ιωάννα Μαλέσκου ''σταύρωσε'' τον Παπανώτα στον αέρα του «Love it»

''Νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κάπου να υπάρχει ένα όριο'': Η Ιωάννα Μαλέσκου ''σταύρωσε'' τον Παπανώτα στον αέρα του «Love it»

Tην αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου προκάλεσαν κάποια σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για την ηλικία της Μαρίας Σολωμού, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να εκραγεί στον αέρα του «Love it», καταδικάζοντας τέτοιες αντιλήψεις. Παρ' ότι του αναγνωρίζει τα χρόνια εμπειρίας και παρουσίας του στο χώρο , θεωρεί ότι ενδεχομένως αυτό του έχει δημιουργήσει έπαρση, με αποτέλεσμα να ξεφεύγει σε αυτά που λέει και αυτός και πολλοί άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης.

Για την ιστορία ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος της Μαρίας Σολωμού «Για ελάτε στη Μαρία» , όπου αναφέρθηκε και στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Μεταξύ άλλων ο τράπερ είπε ότι έκανε ένα story για τον Παπανώτα, ο οποίος σχολίασε ότι η Σολωμού δεν είναι κορίτσι, αλλά γριά. Ο Mente Fuerte πάντως εκτός από τους χαρακτηρισμούς που έριξε στον Παπανώτα, αποκάλεσε τη Σολωμού κορίτσαρο.

Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το χαρακτηρισμό του Παπανώτα προς τη Σολωμού

«Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω πώς είναι ως άνθρωπος, τηλεοπτικά παρακολουθώντας τον και πριν ασχοληθώ εγώ με την τηλεόραση, γιατί ο άνθρωπος είναι πολλά χρόνια σε αυτό το οποίο κάνει…

Μου κάνει εντύπωση, όμως, οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους -μέσα σε αυτούς βάζω και εμένα, άρα δεν εκπλήσσομαι που έχει πει κάτι για την Μαρία Σολωμού- είναι ακραίες και κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες. Κάπου να υπάρχει ένα όριο».

Και η παρουσιάστρια συνέχισε:

«Νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, θεωρώντας ότι από το βήμα που τους δίνεται, ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας, γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και για τον Παπανώτα ισχύει αυτό και για μένα και για σένα και για όλους», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει κάτι και πραγματικά σε προσβάλει, ακόμα και όταν δεν ισχύουν αυτά που λέει για σένα, κάπου λες ώπα, ας μπει ένα όριο. Ας έχουμε λίγο μέτρο, ειδικά εμείς που μιλάμε στην τηλεόραση», κατέληξε.

Η Μαλέσκου στη σημερινή της εκπομπή

Το καρφί της Μαλέσκου και προς τον ΣΚΑΙ για τη λήξη της συνεργασίας τους

Η Ιωάννα Μαλέσκου πάντως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, αφού πάντα λέει ότι σκέφτεται.

Για τα αρνητικά σχόλια του Twitter αλλά την επιρροή που έχουν στην καριέρα ενός παρουσιαστή αλλά και γενικά δημόσιου προσώπου, μίλησε η Ιωάννα Μαλεσκου στον αέρα της εκπομπής της, ενώ δεν δίστασε να πετάξει και τα "καρφιά" της στον ΣΚΑΙ για τη συνεργασία τους.

Η παρουσιάστρια αποχωρεί από το κανάλι στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και παρόλο που δεν έχει κλείσει κάπου επίσημα, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις.

«Εμένα στο ξεκίνημά μου και τι δεν έχω δει να γράφεται στο Twitter. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάτι το οποίο μετράει, μέχρι που αποφάσισα μια πηγή μόλυνσης, είτε είναι το Twitter, είτε κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους, να μην ασχολούμαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν δημόσιο λόγο, να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από αυτό που έχουν γράψει. Αλίμονο αν όλη μας η ζωή και η καθημερινότητα σχηματίζεται και προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο Twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε και αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας».

«Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μη μιλάμε κι εμείς λέμε πολλά, να βγάλουμε μέχρι 15 του Ιούλη, να δούμε και τον τελικό του Survivor. Θα αξιωθούμε να δούμε τον τελικό του Survivor», ανέφερε κλείνοντας.

καρφί