Σούσουρο στο διαδίκτυο με δημοσίευμα που κυκλοφορεί για την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στο διαδίκτυο με δημοσίευμα που κυκλοφορεί για την Ιωάννα Μαλέσκου

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την Ιωάννα Μαλέσκου, αφού η εκπομπή της βρίσκεται εκτός ΣΚΑΙ εδώ και πολλές ημέρες, ενώ ούτε την επόμενη εβδομάδα θα βγει στον αέρα του σταθμού. Το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση, θέλοντας να ρίξει περισσότερο βάρος στην ενημέρωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αφού φέρνει περισσότερη τηλεθέαση.

Η Ιωάννα λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία να κάνει λίγες ημέρες διακοπές μακριά από την Αθήνα. Επισκέφθηκε τους γονείς της για να τους δει και να αναπληρώσει όλο αυτό το διάστημα μακριά τους.

Όσο μάλιστα βρίσκεται εκτός Αθηνών κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που την θέλουν να δέχεται προτάσεις από άλλον τηλεοπτικό σταθμό για να αλλάξει στέγη από τη νέα σεζόν.

Το κανάλι που φημολογείται πως θέλει να αποκτήσει την Ιωάννα Μαλέσκου

Συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε τις τελευταίες ώρες, η ΕΡΤ θέλει στο δυναμικό της της παρουσιάστρια και μάλιστα πως έχουν κάνει συζητήσεις.

Ιωάννα Μαλέσκου ΕΡΤ

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για το τηλεοπτικό της μέλλον

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα περιστατικά που της έχουν συμβεί στον αέρα της εκπομπής της, ενώ άφησε και μερικές αιχμές για το τηλεοπτικό της μέλλον, την ώρα που τα νούμερα τηλεθέασης του Love it έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

«Αυτή είμαι. Θέλω να μιλάω μέσα από αυτό που κάνω. Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας και επαγγελματικής διαδρομής ώστε να ξέρω ίσως πως να διαχειρίζομαι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα. Ξέρω ότι στη ζωή μου έχω μάθει τα αντανακλαστικά μου να τα ενεργοποιώ.

Τα κακόβουλα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Με επηρέαζαν, ναι είναι αλήθεια, αλλά εντάξει όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ωστόσο, τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος είπε: «Το ρεπορτάζ είναι ολόφρεσκο, το επιβεβαίωσα και λέει πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει όχι ένα αλλά δύο ραντεβού με το STAR. Είχε ακουστεί για το OPEN αλλά όχι, η Ιωάννα Μαλέσκου συζήτάει για διάφορα πράγματα με το STAR και υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας. Συζητάει για συγκεκριμένη, καθημερινή ζώνη».