"Μεταξύ Σπυροπούλου και Παπαγεωργίου, πιστεύω..." - Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά για το My Style Rocks

Η αποκάλυψη για το J2US All Star

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στην συναυλία στο Ηρώδειο για τα αγάλματα του Παρθενώνα βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποιος παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες. Ο hairsstylist, μίλησε τόσο για το J2us, όσο και το My style Rocks που θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δημοσιεύματα λοιπόν, θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει πάρει τη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και να είναι η νέα παρουσιάστρια. Ο ίδιος όμως ποια θα διάλεγε;

«Ο Νίκος είναι ο κολλητός μου, ο καλύτερός μου φίλος, αλλά δεν έχει να κάνει. Το J2US είναι ένα project που το έχω αγαπήσει και είναι και πολύ ωραίο το να παρουσιάζεις όλους τους performers», δήλωσε στις κάμερες.

Το σχόλιο του Σαμαρά για το My Style Rocks

«Με βάζεις σε δίλημμα για το My Style Rocks. Από τη μία γέρνω στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γιατί είναι πιο τσαχπίνα, από την άλλη η Ηλιάνα έχει αυτό το μοντελέ. Πιστεύω στην Ηλιάνα;», είπε.

Οι 3 που συζητάνε για την κριτική επιτροπή

Tις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί μάλιστα στο επίκεντρο της κουβέντας το όνομα της fashion expert Ραμόνας Βλαντή σχετικά με την παρουσίαση, ωστόσο η απάντηση που έδωσε η ίδια στους δημοσιογράφους ήταν μάλλον...αφοπλιστική (δείτε εδώ τι απάντησε για το ΣΚΑΙ).

Προς το παρόν πέρα από την Έλενα Χριστοπούλου που θα δούμε σίγουρα και τη νέα σεζόν, έχει ακουστεί ακόμα το όνομα του Άγγελου Μπράτη, του Στέλιου Κουδουνάρη, που μάλιστα πρόσφατα ανέβασαν φωτογραφία με την Έλενα Χριστοπούλου στο instagram, αλλά και του σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του survivor Περικλή Κονδυλάτου. Μάλιστα ο τελευταίος πρόσφατα είχε πει σε συνέντευξη ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις και συζητάει διάφορα.