«Μπορεί να φάει ξύλο μήπως; Φοβάται;» - ''Κόλαφος'' ο Βαλάντης κατά του Γιώργου Λάγιου

«Βεβαίως και προχωράμε σε δικαστική διαμάχη»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μπορεί να φάει ξύλο μήπως; Φοβάται;» - ''Κόλαφος'' ο Βαλάντης κατά του Γιώργου Λάγιου

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το πρωί της Τρίτης 28/6 και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε κυρίως στον Γιώργο Λάγιο.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη

«Βεβαίως και προχωράμε σε δικαστική διαμάχη κι έχει κατατεθεί και αγωγή. Βρέθηκε σε μια στιγμή που με κατηγορούσαν όλοι και πήγε να αρπάξει την ευκαιρία και να πάρει ένα κομμάτι της δημοσιότητας. Να πουν “μπράβο, τι καλός που είναι”. Που είναι να μιλήσει για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;

Να μιλήσει επώνυμα ακόμα και γι’ αυτό που έγινε στα Mad. Δεν πήρε καμία θέση. Κι απ’ ότι είδα λίγο, μιλάει πολύ αόριστα. Όχι, πιάσε στο στόμα σου λίγο… Φοβάται; Μήπως φοβάται; Γιατί δεν μιλάει να πει για τον Light και τον Snik επώνυμα; Γιατί; Για να μην πάνε οι μπράβοι; Μπορεί να φάει ξύλο μήπως; Φοβάται;», είπε ο Βαλάντης.

Κλείνοντας, ο Βαλάντης ανέφερε: «Καταλάβατε; Άρα λοιπόν, αν θα το κάνεις θα είσαι δίκαιος και θα το κάνεις για όλους. Όχι μόνο για έναν. Γι’ αυτό και κινούμαι μόνο γι’ αυτό»

Στα ''μαχαίρια'' ξανά ο Βαλάντης με τον Λάγιο - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στον αέρα του Super Κατερίνα

Η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του Βαλάντη και του Γιώργου Λάγιου αποτελεί μια κόντρα δίχως τέλος, αφού η τελευταία εξέλιξη, που αφορά σε εκείνους έχει να κάνει με τα εξώδικά, που ανταλλάσσουν. Ο τραγουδιστής δηλώνει πως δε δέχεται το περιεχόμενο αναρτήσεων του σύμβουλου ψυχικής υγείας και το θεωρεί προσβλητικό.

Έτσι λοιπόν, οι δύο άντρες βρέθηκαν στον αέρα του Super Κατερίνα την Τρίτη 24/5 και συζήτησαν on air την μεταξύ τους κόντρα με την παρουσιάστρια να χάνει σε σημεία την ψυχραιμία της με τα όσα άκουγε. Μάλιστα δε δίστασε να πάρει το λόγο και να απευθυνθεί στον Βαλάντη, λέγοντας του πως έχει αποκτήσει ένα ύφος πολύ έντονο σε σημείο να μην τον αναγνωρίζει πια.

β: «Θέλω δημόσια να μου πείτε για τη συμπεριφορά του κύριου Σοϊλέδη. Αυτή τη συμπεριφορά είναι; Για μένα είπατε ότι έκανα λεκτική βία… Βλέπετε τα μισά κυρία μου… Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει…

έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω, όπως πρόσφερα κι εγώ».

Κ: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δε μπορώ. Τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε».

«Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη θα το καταλάβατε έτσι. Είπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί»

Κ: «Έχετε ακούσει πάρα πολλά κύριε Βαλάντη και τα έχετε προσπεράσει, τι είναι τώρα αυτό που σας κάνει να κινείστε με εξώδικα;;».

Β: «Ξέρει ο Κύριος Λάγιος πολύ καλά τι έχει κάνει..»

Κ: «Αν δεν λέτε όμως δεν ξέρει το κοινό τι έχει γίνει..»

Β: «Το κοινό ξέρει πολύ καλά και έχετε φροντίσει όλοι σας με αυτά τα λογάκια, που λέγατε..»

Κ: «Ρε Βαλάντη μου τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν. Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τραγουδιστή.