«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι...» - Ο Κατσούλης και η Ρουμελιώτη "λύνουν" τη σιωπή τους για το All Star Survivor

Θα ήθελαν να γυρίσουν πίσω;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι...» - Ο Κατσούλης και η Ρουμελιώτη

Η κάμερα του Super Κατερίνα, πέτυχε το πρωί της Τρίτης 28/6 τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι όπως έχει ακουστεί στα τηλεοπτικά "πηγαδάκια", είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση το τελευταίο διάστημα για το All Star Survivor, και αποκαλύπτουν αν τελικά θα τους δούμε στο νέο αυτό project, ενώ για αυτό έχει μιλήσει και ο Τριαντάφυλλος...

Η αποκάλυψη του Σάκη και της Μαριλένας για το γεγονός

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι μας έγινε πρόταση. Θέλουμε να πάμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις με πάρα πολλούς παίκτες» παραδέχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από τη δική της πλευρά, είπε πως αν μπουν στο All Star Survivor θα ήθελε πολύ να μπει και η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς τη θεωρεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Και οι δυο όμως ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι διερευνητικές, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο μέχρι στιγμής.

''Κόλαφος'' οι αποκαλύψεις τους για τις ερωτικές στιγμές στο παιχνίδι

To πρωί της Δευτέρας 14/6 είδαμε καλεσμένους τους είδαμε καλεσμένους στην σχολιάζοντας διάφορα θέματα με την παρέα του πάνελ. Φυσικά και δεν μπόρεσαν να μην αναφερθούν στο Survivor, που τους έφερε εν τέλει πιο κοντά.

Οι πρώην παίκτες και ειδικά ο Σάκης έχουν σχολιάσει πολύ συγκεκριμένα το επίμαχο ζευγάρι, που είδαμε στο φετινό παιχνίδι μιας και εκείνοι είναι μαζί στη ζωή. Αυτό, που ξεκαθάρισαν και οι δύο για άλλη μια φορά είναι πως ήταν κοντά στην καλύβα αλλά δεν είχαν εκδηλωθεί περαιτέρω μεταξύ τους, καταρρίπτοντας έτσι κάθε υποψία πως έστω είχαν φιληθεί.

«Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι βλέπαμε ερωτικά ο ένας τον άλλο μέσα στο παιχνίδι», ξεκαθάρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο το οποίο δεν θέλαμε να χαλάσουμε γιατί μπορεί να ερχόμασταν πιο κοντά, να φαινόταν κάτι στις κάμερες, να τσακωνόμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν υπήρχε λόγος. Απλά αφήναμε το χρόνο να κυλάει και επειδή ο χρόνος εκεί περνά γρήγορα γιατί παλεύεις για το φαγητό σου», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Όσο για το εάν οι δυο τους είχαν προσωπικές και αρκετά πιο ιδιαίτερες στιγμές στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Κι εγώ ένιωσα πολλές στιγμές πως ήθελα να πω στη Μαριαλένα να με πάρει μια αγκαλιά να ηρεμίσω, αλλά υπάρχει ένα δάσος στο οποίο μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Όχι, δεν κάναμε αγκαλιές, ούτε δώσαμε φιλί».