«Κάπως ξέρεις μέσα σου» - Η απάντηση της Άννας Πρέλεβιτς για την επιλογή της να παντρευτεί τον Νικήτα Νομικό

«Λιώνει» για τον σύντροφό της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Κάπως ξέρεις μέσα σου» - Η απάντηση της Άννας Πρέλεβιτς για την επιλογή της να παντρευτεί τον Νικήτα Νομικό

Την προηγούμενη βδομάδα έγινε γνωστό πως ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Άννας στο Instagram, η οποία «λιώνει» για τον σύντροφό της και δε το κρύβει.

Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της η Άννα δέχθηκε πληθώρα ευχών και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο γράφοντας: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας. Μου έχετε στείλει και άπειρες ερωτήσεις αυτές τις ημέρες! Θα απαντήσω σε πέντε ερωτήσεις σήμερα (θα απαντούσα σε περισσότερες αλλά τρέχω όλη μέρα συγγνώμη», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Η απαντήσεις της Άννας Πρέλεβιτς

Επίσης, μέσα από ένα Q&A's ρωτήθηκε από τους followers πώς κατάλαβε ότι βρήκε τον ιδανικό άντρα για εκείνη και το μοντέλο απάντησε: «Κορίτσια πολλές μου έχετε κάνει αυτή την ερώτηση... και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω, απλώς κάπως ξέρεις μέσα σου, νιώθεις πολύ άνετα...αυτό».

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε ένα selfie video στον προσωπικό της λογαριασμό όπου απάντησε στην ερώτηση «Πότε θα γίνει ο γάμος;».

«Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα γίνει ο γάμος», είπε on camera η Άννα Πρέλεβιτς.

Λίγο αργότερα το μοντέλο μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Νικήτα της γράφοντας: «Ήταν η πιο ωραία πρόταση γάμου. Για την ώρα νομίζω έχω πει πολλα! Επίσης μου έχετε στείλει τόσες ωραίες ερωτήσεις που θέλω να απαντήσω σε όλες και να συζητάμε για ώρες».

Πρελεβιτς για Νομικό

Όπως η ίδια αποκάλυψε, η πρόταση γάμου του Νικήτα την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού δεν το περίμενε και ξαφνιάστηκε ευχάριστα.

Η εξομολόγηση της Άννας Πρέλεβιτς για τον Νικήτα Νομικό

Το πρωί της Πέμπτης 23/6, μετά την ανακοίνωση του γάμου τους, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.