Στιγμές ευτυχίας για τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού - Ο Νικήτας παντρεύεται την Άννα Πρέλεβιτς

Εντυπωσιακό το μονόπετρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού - Ο Νικήτας παντρεύεται την Άννα Πρέλεβιτς

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσαν σοβαρές φήμες, πως ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι ίδιοι μπορεί να κυκλοφορούσαν μαζί και έδειχναν το πόσο καλά πάει η σχέση τους, αλλά δεν ήθελαν να δηλώσουν κάτι.

Τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν την Τρίτη 21/6 καθώς η ίδια η Άννα μέσα από μια κοινή τους φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί με τον καλό της, πως της έχει κάνει πρόταση γάμου και πως φυσικά είπε το ναι. Όλα αυτά συνέβησαν πριν από ένα μήνα αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσει τώρα ένιωσε πως ήρθε η ώρα να μας δείξει το μονόπετρο της.

Η πρόταση γάμου του Νικήτα Νομικού στην Άννα Πρέλεβιτς

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων!

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό ) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου.

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου. Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos … I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου».

Νομικός - Πρέλεβιτς

Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού,

Ένα από τα φρέσκα και πολύ λαμπερά ζευγάρια της showbiz είναι ο Νικήτας Νομικός και η αγαπημένη του Άννα Πρέλεβιτς, για τους οποίους οι δημόσιες έξοδοι είναι κάτι σύνηθες και συνεχόμενο τελευταία. Για τις γιορτές του Πάσχα μάλιστα δε θα μπορούσαν να μην αποδράσουν κάπου ρομαντικά οι δύο τους.

Την αποκάλυψη την έκανε το ζευγάρι από μόνο του μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram καθώς έγινε γνωστό πως θα κάνει Πάσχα στην Πάρο. Σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο τους είδαμε αγκαλιά στο λιμάνι του νησιού, με τον Νικήτα να την κρατάει σφιχτά και να τη φιλάει. Απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή και αυτό είναι κάτι, που όσο φαίνεται άλλο τόσο εξομολογείται η κοπέλα σε συνεντεύξεις της, λέγοντας πως έχει βρει το άλλο της μισό.