Ένα βήμα πριν το γάμο - Αποκάλυψη στο αέρα του Πρωινού

Δεν κρύβεται ο έρωτάς τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα βήμα πριν το γάμο - Αποκάλυψη στο αέρα του Πρωινού

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικό και δεν το κρύβει. Η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε στην εκπομπή Το Πρωινό, μάλιστα, πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για γάμο και αν ακόμη δεν έχει γίνει η πρόταση γάμου, θα συμβεί πολύ σύντομα.

Η νεαρή πρόσφατα είχε μιλήσει για τον σύντροφό της και είχε δηλώσει: «Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα».

Αν και κρατούν την σχέση τους όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβονται πλέον ούτε από τον φακό των παπαράτσι ούτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, λοιπόν, η οποία πρόσφατα μίλησε για το θέμα της με την ενδομητρίωση, όχι μόνο επιβεβαίωσε τα λόγια της, αλλά μας άφησε σε αναμμένα κάρβουνα για την επερχόμενη πρόταση γάμου.

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη για το ζευγάρι

H αντίδραση της Δούκισσας Νομικού σε φωτογραφία του αδερφού της με την σύντροφό του

Φουλ ερωτευμένος είναι ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας. Είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με την Άννα Πρέλεβιτς και το ζευγάρι μάλιστα πέρασε μαζί το καλοκαίρι του και η φωτογραφία τους με θέα τον ουρανό μέσα σε πισίνα, είναι μαγευτική.

Το μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφο της.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία στην αγκαλιά του Νικήτα Νομικού και η αδερφή του Δούκισσα έσπευσε να σχολιάσει πολλές καρδούλες.