Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Γύρισαν από το Asia Express και ανακοίνωσαν νέο μέλος στην οικογένεια

Πως λέγεται ο μικρός τους φίλος;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθάργια: Γύρισαν από το Asia Express και ανακοίνωσαν νέο μέλος στην οικογένεια

Τα γυρίσματα του «Asia Express» ολοκληρώθηκαν και οι συντελεστές επέστρεψαν στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και οι Γιώργος Μαυρίδης με τη σύζυγό του Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι συμμετέχουν στο γνωστό ριάλιτι που θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star. Ακόμα δεν πρόλαβαν να πατήσουν το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη πάντως και ανακοίνωσαν μέσω Instagram μια νέα προσθήκη στην οικογένειά τους.

Υπενθυμίζεται πάντως πως το αρχικό πλάνο ήταν να συμμετέχει στο παιχνίδι ο Μαυρίδης μαζί με τον κουμπάρο του Γιώργο Κατσινόπουλο, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος στο «The 2night Show», ωστόσο η παραγωγή προτίμησε τη σύζυγο του πρώτου. Ο Κατσινόπουλος βέβαια δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για αυτό, αφού θεωρεί ότι το ντουέτο των κουμπάρων θα έδιναν πολύ ''ψωμί'' στο διεθνές κοινό.

Ποιό είναι το νέο μέλος της οικογένειας Μαυρίδη - Καθάργια;

Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους έχουν πλέον νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς, όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα γατάκι που βρήκαν στον δρόμο και αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης ζήτησε τη βοήθεια των followers του σχετικά με το όνομα που θα του δώσει.

«1,5 μήνα μετά γυρίσαμε Θεσσαλονίκη και βρήκαμε στο δρόμο αυτό το αιλουροειδες… Είπαμε να το κάνουμε μέλος της οικογένειας! Ψάχνουμε όνομα αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι χαρά μας! Υποψήφια ονόματα: 1:Φουσκα, 2:Τεκιλα, 3:Φιπστερ @fipsterr Ό,τι άλλο θέλετε δεκτό, ακούω», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το γατάκι που υιοθέτησε ο Γιώργος Μαυρίδης

Πλάνα από τον γάμο του ζευγαριού πριν μπουν στο παιχνίδι

Το αγαπημένο ζευγάρι, που όπως είδαμε πλέον απέκτησε και κατοικίδιο, είχε παντρευτεί το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5. Οι δυο τους έβαλαν τις υπογραφές τους στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, φίλος του ζευγαριού και η κάμερα της εκπομπής Μεσημέρι με την Μάριον ήταν εκεί για να τα καταγράψει όλα και να μας χαρίσει αποκλειστικά πλάνα.

Η ευτυχία είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους, καθώς περίμεναν δύο ολόκληρα χρόνια για να κάνουν αυτό το βήμα μετά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Tattoo Artist στην παραλία, ενώ τα καλύτερα είναι μπροστά τους.