«Τώρα μπορούν να δουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας» - Η απάντηση της Λατινοπούλου στη Σκορδά

Μετά την έκκληση της παρουσιάστρια να κλείσουν τα social media της πολιτεύτριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα μπορούν να δουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας» - Η απάντηση της Λατινοπούλου στη Σκορδά

Με αφορμή το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για τα προσβλητικά σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα το Πρωινό σχολίασε την πολιτεύτρια, με την ίδια λίγο αργότερα να δίνει την δική της απάντηση.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 28/6 έκανε δημόσια έκκληση να κλείσουν οι σοσιαλ λογαριασμοί της Αφροδίτης Λατινοπούλου καθώς προωθεί ακραίες και επικίνδυνες απόψεις. Η δεύτερη δεν το άφησε φυσικά να περάσει ασχολίαστο και έτσι λίγο αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκαλώντας την Φαίη Σκορδά φασίστρια.

Η απάντηση της Λατινοπούλου στην Σκορδά

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας ενοχλεί ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα ότι κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη και την άποψή μας. Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά.

Χαίρομαι ότι όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης. Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τος χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας;», είπε χαρακτηριστικά.

Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγνώμη;

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποκάλυψε μάλιστα πως παλιά την έχει γοητεύσει υπέρβαρος άνδρας, ο όποιος την προσέγγισε πολύ όμορφα και τόνισε μεταξύ άλλων πως αν ήταν μαζί θα τον προέτρεπε να χάσει κιλά γιατί αυτό είναι αγάπη.

Οι νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα