Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Προκαλεί γέλια αυτή της η..." - Η αιχμηρή απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Ιωάννα Μαλέσκου

"Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σαν δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα"

News 28.06.2022 19:43
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στον Δημήτρη Παπανώτα αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28/6 η Ιωάννα Μαλέσκου, μέσα από την εκπομπή της "Love It" με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του αναφορικά με την ηλικία της Μαρίας Σολωμού και το φημολογούμενο φλερτ της με τον Mente Fuerte.

Η αναφορά της Μαλέσκου στον Παπανώτα

«Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω πώς είναι ως άνθρωπος, τηλεοπτικά παρακολουθώντας τον και πριν ασχοληθώ εγώ με την τηλεόραση, γιατί ο άνθρωπος είναι πολλά χρόνια σε αυτό το οποίο κάνει… Μου κάνει εντύπωση, όμως, οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους -μέσα σε αυτούς βάζω και εμένα, άρα δεν εκπλήσσομαι που έχει πει κάτι για την Μαρία Σολωμού- είναι ακραίες και κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες. Κάπου να υπάρχει ένα όριο.

Νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, θεωρώντας ότι από το βήμα που τους δίνεται, ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας, γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και για τον Παπανώτα ισχύει αυτό και για μένα και για σένα και για όλους. Έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει κάτι και πραγματικά σε προσβάλει, ακόμα και όταν δεν ισχύουν αυτά που λέει για σένα, κάπου λες ώπα, ας μπει ένα όριο. Ας έχουμε λίγο μέτρο, ειδικά εμείς που μιλάμε στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η απάντησή του

Ο ίδιος προχώρησε αργότερα σε μια ανάρτηση για την ίδια, ρίχνοντας για ακόμη μια φορά τα βέλη του.

«Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σαν δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρό, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί….

Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν…Ή έστω να μη φλυαρούν… Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα…Μπας και βελτιωθούμε…

Υ.Γ. Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους…ξεφορτώθηκε ? Όχι! Εύχομαι τα ίδιο και σε εκείνη….» έγραψε στην λεζάντα ο δημοσιογράφος.

Η απάντησή του Παπανώτα στην Μαλέσκου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις...» - Εκτός εαυτού ο Παπανώτας στον αέρα του Happy Day λόγω του Μουτσινά

Ένα βήμα εκτός Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας - Οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την εκπομπή

Share