"Όλα για σένα αγάπη μου" - Άκρως εκδηλωτικός ο Mente Fuerte στο podcast της Μαρίας Σολωμού

Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, με ένα τρυφερό τους βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, η ηθοποιός κάλεσε τον τράπερ στο podcast της και εκτός από του ότι σχολίασαν ότι αφορά την επικαιρότητα, οι σπόντες και οι ατάκες για το τι γίνεται μεταξύ τους πήγαν... σύννεφο!

Οι σπόντες Σολωμού & Mente Fuerte για το μεταξύ τους

«Αυτά τα τραγούδια που έχει μέσα στον δίσκο σου…», ξεκίνησε να του λέει η Μαρία Σολωμού, με τον ίδιο να απαντά: «Τα έχω γράψει όλα για σένα αγάπη μου…».

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» ρώτησε ο γνωστός ράπερ με την Μαρία Σολωμού να σηκώνεται από τη θέση της και να πνίγεται από το νερό που έπινε, κάνοντας βόλτες στο πλατό.

Η Μαρία Σολωμού επέστρεψε χωρίς ωστόσο να απαντά στην ερώτησή του.

Αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό Light - Snik στα MAD VMA 2022, ο Mente Fuerte είπε χαρακτηριστικά: «Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα #MadVMA22. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους».

Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 ο Mente Fourte. Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς αφορούσε και το αν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

Ν.Μ.: Είσαι σε σχέση;
Μ.F.: Όχι είμαι ελεύθερος.
Ν.Μ. Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος.
M.F.: Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ.

Ν.Μ.: Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού.
Μ.F.: Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα.