«Άρχισε να ουρλιάζει! Θεώρησε ότι της πήρα...» - Ο άγνωστος τσακωμός της Ράλλη με γνωστή δημοσιογράφο

«Δεν θα ντραπώ να πω ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άρχισε να ουρλιάζει! Θεώρησε ότι της πήρα...» - Ο άγνωστος τσακωμός της Ράλλη με γνωστή δημοσιογράφο

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Νικολέττα Ράλλη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την καθημερινότητά της, όπως για παράδειγμα από τις πρόσφατες διακοπές της στην Νάξο.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η παρουσιάστρια πραγματοποιήθηκε ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μια από αυτές αφορούσε αν έχει τσακωθεί ποτέ στην τηλεόραση, με την Νικολέττα Ράλλη να αποκαλύπτει ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε κομμωτήριο καναλιού.

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για αν έχει τσακωθεί ποτέ στην τηλεόραση

«Κυρία που έλεγε τις ειδήσεις σε πολύ γνωστό κανάλι, θεώρησε ότι της πήρα τη θέση στο κομμωτήριο του καναλιού κι άρχισε να ουρλιάζει. Μιλάμε για μεγάλο θέμα η συγκεκριμένη. Δεν θα ντραπώ να πω ότι προσπάθησα να συγκρατηθώ, γιατί ήθελα να βάλω τα γέλια, όπου τελικά τα έβαλα (λίγο). Επομένως, τσακώθηκε μόνη της λέγοντας τη θεϊκή ατάκα «Ξέρεις ποια είμαι εγώ!» και να της απαντώ «Ποια;»

Υγ: Ούσα δίκαιη από πάντα σε αυτήν τη δουλειά και μακριά από τηλεοπτικές κλίκες. Απορώ κι εγώ που έχω κάθε χρόνο προτάσεις!».

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για αν έχει τσακωθεί ποτέ στην τηλεόραση

Κλείνει στόματα η Νικολέττα Ράλλη με την απάντησή της για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της

Η Νικολέττα Ράλλη το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας της εκπομπής της "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" στο Open, η οποία σταμάτησε ξαφνικά και προκλήθηκε μεγάλη ένταση, φτάνοντας στο σημείο να σταλθούν μέχρι και εξώδικα.

Παρόλα αυτα, η παρουσιάστρια προσπαθεί να διατηρεί μία ειλικρινή και άμεση σχέση με το κοινό της στα social media και ιδιαίτερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, κατά τη διάρκεια ενός Q & A, όπου το κοινό μπορεί να την ρωτήσει ό,τι επιθυμεί και εκείνη να επιλέξει καποιες από τις ερωτήσεις και να απαντήσει, ένας ακόλουθος την ρώτησε για το τηλεμάρκετινγκ και εκείνη απάντησε κλείνοντας στόματα.

«Είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο. Σέβομαι το τελεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου «χαλάει» την ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νικολέττα Ράλλη