«Με τις ραγάδες μας» - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Νικολέττας Τσομπανίδου με μαγιό

Από τις διακοπές της στην Μύκονο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με τις ραγάδες μας» - Αρετουσάριστη φωτογραφία της Νικολέττας Τσομπανίδου με μαγιό

Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτόν τον καιρό η Νικολέτα Τσομπανίδου, η οποία διανύει μια πολύ όμορφη σχέση, μιας και λίγο καιρό μετά την νίκη της στο Bachelor και τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, με τον οποίο φαίνεται πως περνά υπέροχα.

Η ίδια συγκεκριμένα αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της αλλά και γενικότερα από την ζωή της.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 28/6, η Νικολέττα θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της που ποζάρει με μαγιό, χωρίς ρετούς και αμακιγιάριστη.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Νικολέττας Τσομπανίδου με μαγιό

«Χωρίς μακιγιάζ, με τις ραγάδες μας και το καρπούζι. Τι λέτε;» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Νικολέττας Τσομπανίδου με μαγιό

"Έσπασε" τη σιωπή της η Τσομπανίδου 10 μήνες μετά το χωρισμό από τον Παναγιώτη

«Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά.

Καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ, κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.