Η Μπέτυ Μαγγίρα λείπει, αυτός έρχεται - Νέος παρουσιαστής στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Γιατί θα δούμε αυτή την αλλαγή έκπληξη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η Μπέτυ Μαγγίρα λείπει, αυτός έρχεται - Νέος παρουσιαστής στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Μπέτυ Μαγγίρα, βρέθηκε θετική στον covid -19 και επομένως απέχει και από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Έτσι, σίγουρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας δε θα τη δούμε στα στούντιο του OPEN. Για αυτό ο τηλεοπτικός σταθμός έκρινε απαραίτητο να φέρει προσωρινά στη θέση της έναν αγαπημένο παρουσιαστή για την εκπομπή, που επίσης είναι σε άλλο project του καναλιού.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα μέσω της εκπομπής της είχε κάνει και κάποιες εξομολογήσεις σχετικά με το πως αντιμετωπίζει τα γηρατιά, με αφορμή τα όσα είπε ο καλεσμένος της Αλέξανδρος Αντωνόπουλος επί του θέματος. Η Μαγγίρα ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως την έχουμε συνηθίσει και για την αυθεντικότητά της την προτιμούν και οι τηλεθεατές. Πάντως για λίγες μέρες θα τη στερηθούμε από τους δέκτες μας.

Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής θα αντικαταστήσει τη Μαγγίρα μέχρι να αναρρώσει

Η απόφαση λοιπόν του Open είναι να την αντικαταστήσει ο Θέμης Γεωργαντάς που παρουσιάζει το After Dark στο ίδιο κανάλι. Η παρουσιάστρια φυσικά θα επιστρέψει στο πόστο της, όταν βγει αρνητική στον covid 19, ενώ προς το παρόν παρουσιάζεται στην εκπομπή μέσω skype.

Ο Θέμης Γεωργαντάς θα αντικαταστήσει προσωρινά την Μπέττυ Μαγγίρα

Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή - Τα ανακοίνωσε ο ίδιος στην κάμερα του Happy Day

Από την μία παρουσίασε τα Mad Video Music Awards και από την άλλη η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται με αποτέλεσμα τα φώτα να έχουν στραφεί προς τον Θέμη Γεωργαντά και το τηλεοπτικό μέλλον. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το OPEN.

«Είναι τιμή μου που είμαι στο τιμόνι αυτής της βραδιάς εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πλάσμα από την Κόνι Μεταξά. Φέτος το ήθελα κι εγώ πάρα πολύ να μην είμαι μόνος μου στη σκηνή, για να υπάρχει κάποιο touch.

Θέλω να είναι και κάποιος που θα τσαλακωθεί πιο πολύ από εμένα, γιατί η Κόνι το κάνει. Είναι ένα φοβερό πλάσμα, ακομπλεξάριστο» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Happy Day ο παρουσιαστής και συνέχισε αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Τηλεοπτικά θα συνεχίσω και του χρόνου στο OPEN, πρώτα ο Θεός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά το θέμα είναι να είναι ευχαριστημένο το κανάλι. Έχουμε κάνει ήδη ραντεβού, αλλά δεν έχω υπογράψει. Εγώ πάντα υπογράφω όταν τελειώσει η σεζόν», ξεκαθάρισε, ενώ όσον αφορά στα νούμερα, τόνισε:

«Φυσικά και παρακολουθώ τα νούμερα και όποιος κάνει τηλεόραση και λέει ότι δεν τα παρακολουθεί λέει ψέματα. Αλλά, δεν είμαι αυτό που λέμε τρελαμένος, ο οποίος θα σηκωθεί στις 6 το πρωί και θα πει “Παναγία μου τι έχω κάνει”. Τα νούμερα μου αρέσει να τα βλέπω και να τα μεταφράζω».