«Θεωρώ ότι λένε ψέματα» - Ξέσπασε η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θεωρώ ότι λένε ψέματα» - Ξέσπασε η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 21/6 ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχε με την Μπέττυ Μαγγίρα για τον χρόνο που περνάει και το γήρας, είδαμε κι από τους δύο αρκετές εξομολογήσεις.

Οι εξομολογήσεις Μαγγίρα & Αντωνόπουλο για το γήρας

«Όχι, καθόλου δεν μου αρέσει που μεγαλώνω. Γιατί να μου αρέσει; Πλησιάζω πιο πολύ προς την άλλη μεριά. Το τέλος με φοβίζει. Φυσικά και το σκέφτομαι», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Ούτε εμένα μου αρέσει καθόλου να μεγαλώνω και μάλιστα το έχω πει πολλές φορές, ότι όσοι λένε «εμένα μου αρέσουν οι ρυτίδες», θεωρώ ότι λένε ψέματα», είπε από την πλευρά της παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε στο μεταξύ και κατά του Light.

"Λύγισε" η Μπέτυ Μαγγίρα για το μπούλινγκ που δεχόταν μικρή

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 6/6 η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή τη συνέντευξη του Λάμπρου Φισφή. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα -που πριν λίγο καιρό ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του OPEN- μίλησε για τα προβλήματα που είχε με τον στραβισμό αλλά και το μπούλινγκ που δέχθηκε για αυτό όταν ήταν μικρή.

«Και γω είμαι από τους ανθρώπους που έχω αποβάλλει ότι κακό υπήρξε στη ζωή μου από την άποψη του μπούλινγκ. Γιατί και γω έχω δεχθεί μπούλινγκ, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό και το ένα μου μάτι ήταν εδώ ενώ το άλλο ήταν εδώ. Μου έκλειναν το μάτι το καλό για να δυναμώσει το άλλο και να κεντράρει, φορούσα γυαλιά, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη και με φώναζαν Αιθιοπία, Μπετόβεν.

Το μυαλό μου, λοιπόν, για να να αντέξει να ξεπεράσει αυτό που ζούσα το διέγραψε. Δηλαδή έχω ένα κενό μνήμης από την πρώτη δημοτικού μέχρι και την τετάρτη δημοτικού. Θυμάμαι κάποια χαρακτηριστικά στο νηπιαγωγείο. Φαντάσου τι άκουγα! Ήμουν πολύ αδύνατη, Αιθιοπία, Μπετόβεν, τα πάντα… Το έχει αποβάλλει η μνήμη μου. Το διέγραψε για να μπορέσω να προστατευτώ σαν παιδί. Είναι τρομερό», ανέφερε η Μπέτυ Μαγγίρα.