1 χρόνο δεν την έχει δει κανείς: Φωτογραφίες από το πως είναι πλέον η Αντελίνα Βαρθακούρη

Η νέα ανανεωμένη εικόνα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
1 χρόνο δεν την έχει δει κανείς: Φωτογραφίες από το πως είναι πλέον η Αντελίνα Βαρθακούρη

Μετά το τέλος του Σου - Κου Family, δηλαδή μετά τις 19/7/2021, η Αντελίνα Βαρθακούρη άρχισε να μειώνει τις δημόσιες εμφανίσεις σε χώρους που υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι ενώ λίγους μήνες αργότερα έκανε την τελευταία ανάρτηση με το πρόσωπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε την φωτογραφία εδώ).

Από τότε η Αντελίνα έχει προτιμήσει να κρατήσει την εικόνα της για.. τον εαυτό της! Ενώ είναι ενεργή στα media προτιμά να ανεβάζει τοπία, οικογένεια και οτιδήποτε άλλο πέρα από εκείνη κι αυτό γιατί... όπως φέρεται ετοιμάζει να κάνει come back στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θέλει να επιστρέψει φουλ ανανεωμένη!

Όμως, πριν από λίγα 24ωρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στην Σύμη και για πρώτη φορά μετά από καιρό έβαλε τον εαυτό της ανάμεσα σε αυτά!

Φρόντισε βέβαια να κρύψει τα μαλλιά της που πλέον τα έχει αντί για ξανθά μελαχρινά και να μην φαίνεται το σώμα της που είναι πια αδυνατισμένο και στεγνό.

Άκρως ανανεωμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

Αντελίνα Βαρθακούρη πως είναι σήμερα

Πώς κατάφερε να χάσει κιλά η Αντελίνα Βαρθακούρη

«Πάλεψε πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει για τα μυστικά της διατροφής της σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα