«Αυτό που του έκαναν είναι ασυγχώρητο» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Κιμούλη μετά την αγωγή στο ΣΕΗ

«Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις καταστάσεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτό που του έκαναν είναι ασυγχώρητο» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του Κιμούλη μετά την αγωγή στο ΣΕΗ

Η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη επιδόθηκε στο ΣΕΗ το πρωί της Τετάρτης 29/6 (δείτε την εδώ αναλυτικά) και μέσω αυτής ο ηθοποιός ζητά την ακύρωση της διαγραφής του από το Σωματείο και το ποσό των 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, το πρωί της Τετάρτης 29/6, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στην Mega Καλημέρα για την εν λόγω αγωγή.

«Με αυτή την αγωγή ζητάμε να ακυρωθεί η διαγραφή του κ. Κιμούλη από το ΣΕΗ. Έχουμε εστιάσει σε 10 σημεία κι εμείς θα πληροφορήσουμε τον κόσμο ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει δίκιο και θα δικαιωθεί στα δικαστήρια. Αυτό που του έκαναν είναι ασυγχώρητο, όχι μόνο δικαστικά αλλά και ηθικά. Το ποσό της αποζημίωσης είναι δευτερεύον. Είναι θύμα αριβισμού και θύμα των συγκυριών που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις καταστάσεις».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη

''Κόλαφος'' ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη κατά της πλευράς της Ζέτας Δούκα

Πριν οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα αναμένεται να συναντηθούν με σκοπό μία πιθανή εξωδικαστική λύση στην υπόθεση που τους αφορά μετά την καταγγελία της δεύτερης για άσκηση σωματικής βίας εις βάρος της από τον ηθοποιό.

Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης 22/6 και εμφανίστηκε πρόθυμος για έναν πιθανό συμβιβασμό σε περίπτωση που οι αντίδικοι ανακαλέσουν τους ισχυρισμούς τους. Έχει έρθει σε επικοινωνία με τον κ. Γεραρή, δικηγόρο που εκπροσωπεί νομικά τη Ζέτα Δούκα.

«Δεν μιλάμε για την αγωγή ακύρωσης της διαγραφής του. Μιλάμε για την αγωγή που αφορά αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης, προσβολή προσωπικότητας, από αυτά που έγιναν εναντίον του κ. Κιμούλη.

Μακάρι να συνειδητοποιήσουν ότι έσφαλαν. Όταν αναλαμβάνεις μία ευθύνη και λες ότι αυτό μου έκανε κάποιος, έχεις δικαίωμα ως υποχρέωση να προσφύγεις στα αρμόδια όργανα, στις αρμόδιες αρχές και να προστατεύσεις τον εαυτό σου διεκδικώντας προστασία στα συμφέροντά σου και ασκώντας τα δικαιώματά σου.

Δε μπορεί να δημιουργηθούν γεγονότα πριν από 10-12-13-15 χρόνια και να τα θυμάσαι επ ευκαιρία ενός γεγονότος Μπεκατώρου και να λες ''είμαι και εγώ παρόμοια περίπτωση'' καταγγέλλοντας σε μία εκπομπή στην τηλεόραση με όλο αυτόν τον κωμικό ή μελοδραματικό τρόπο.

Με έναν νόμο του 2019 έχει καταστεί υποχρεωτική μία αρχική συνεδρία που τη λέμε διαμεσολάβηση. Την Πέμπτη που έχει καθοριστεί αυτό το ραντεβού στην κυρία διαμεσολαβήτρια ενώπιόν της θα γίνει μία απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού. Θα παραβρεθώ εκεί με τον κ. Κιμούλη.

Σημασία έχει το πώς αισθάνεται κάποιος που θεωρείται αδικημένος και είναι αδικημένος. Η θέση μας ό,τι λένε και ό,τι θα λένε τα δικαστήρια. Δεν προκαλούμε και δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεοπτικό ντόρο. Όταν προσβαλλόμεθα, καταφεύγουμε στα δικαστήρια» σημείωσε ο κ. Καπερνάρος μιλώντας στο Happy Day.