«Το κοριτσάκι έχει πολλές...» - Ο Εμμανουήλ "ξεφτίλισε" με δύο κουβέντες την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο διάσημος κομμωτής "ξαναχτυπά"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το κοριτσάκι έχει πολλές...» - Ο Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, είναι γνωστό από τη συμμετοχή του στο Survivor, πως ότι έχει να πει θα το πει ανεξαρτήτως καμερών, και δεν "μασάει" τα λόγια του. Το πρωί της Τετάρτης 29/6, παραχώρησε συνέντευξη στην Χριστιάνα Κοχλατζή. και το Happy Day, και αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με μερικές από τις πιο γνωστές Ελληνίδες.

Μέσα σε όλα λοιπόν αναφέρθηκε και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου για την οποία είπε πως έχει πολλές ανασφάλειες, και δεν μίλησε και με τα καλύτερα για την συνεργασία που είχαν.

Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ για την Παπαδοπούλου

«Λίγο πριν μπω στο Survivor, μια συνεργασία που ήταν λίγο άκυρη και δεν ήθελα να προχωρήσω ήταν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι. Δεν είναι και κοριτσάκι πια, δεν είναι μικρό κορίτσι. Ήθελε να πάει σε μια εκπομπή της ΕΡΤ1 που διασκεδάζουν και λένε τραγούδια και με πήρε 1 το βράδυ και μου έλεγε ότι δε της έχω στείλει φωτογραφίες το make up που θα της κάνω και κάτι τέτοια.

Της είπα να χαλαρώσει λίγο… Δεν ήταν καμία συγκλονιστική εμφάνιση που θα έπρεπε να εφεύρουμε κανένα συγκλονιστικό concept για να παγώσει όλη η Ελλάδα…. Της είπα ότι θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλο να συνεργαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Ποτέ δεν δήλωσα αν είμαι είμαι gay, straight ή..»

Μετά το "άδειασμα" της Βρισηίδας, το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα», και αυτή τη φορά δεν ήταν όπως μας έχει συνηθίσει να μιλά για αστεία περιστατικά, παρά μίλησε για τις ρατσιστικές επιθέσεις και το bullying, που όπως ισχυρίστηκε, δέχτηκε από τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε πως έβρισαν ακόμη και τη μητέρα του.

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου… Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight ή bisexual. Μου έκαναν πολύ άσχημα bullying. Με έβριζαν πολύ άσχημα. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη. Είναι πράγματα που δυστυχώς δε μπορεί να παίξει το κανάλι.