Survivor 5: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθάρισε την θέση του δημόσια - «Δεν είπα τίποτα παραπάνω»

"Κόλαφος" πρώην παίκτης του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθάρισε την θέση του δημόσια - «Δεν είπα τίποτα παραπάνω»

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που είδαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να αποχωρεί από το φετινό Survivor 5. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν ένας από εκείνους όπου κατάφερε να απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα στο παιχνίδι όχι μόνο λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα αλλά και για όλα όσα είχε αναφέρει για τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Πλέον, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του που είχε μέσα στο παιχνίδι καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί για τις σκληρές στιγμές που έζησε όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο αφού έκανε λόγο για τραμπουκισμούς.

Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το Survivor 5

«Ποτέ δεν δήλωσα αν είμαι είμαι gay, straight ή..»

Μετά το "άδειασμα" της Βρισηίδας, το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνα», και αυτή τη φορά δεν ήταν όπως μας έχει συνηθίσει να μιλά για αστεία περιστατικά, παρά μίλησε για τις ρατσιστικές επιθέσεις και το bullying, που όπως ισχυρίστηκε, δέχτηκε από τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε πως έβρισαν ακόμη και τη μητέρα του.

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου… Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight ή bisexual. Μου έκαναν πολύ άσχημα bullying. Με έβριζαν πολύ άσχημα. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη. Είναι πράγματα που δυστυχώς δε μπορεί να παίξει το κανάλι.