«Αν ήθελα να κάνω κακό στη Μαρία Αντωνά, θα της έλεγα...» - "Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές για αυτό το πράγμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν ήθελα να κάνω κακό στη Μαρία Αντωνά, θα της έλεγα...» -

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor 5 αλλά και τα όσα ειπώθηκαν μέσα στο παιχνίδι, ειδικότερα για την Μαρία Αντωνά με την οποία έχει έρθει ήδη σε επαφή.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το Survivor 5 & την Μαρία Αντωνά

«Δεν θέλω να ανακυκλώσω το θέμα με την Μαρία Αντωνά. Θέλω να πω ότι η Μαρία είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εργατικό την οποία την σέβομαι. Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι και της εξήγησα κάποια πράγματα. Όσα είπα δεν ήξερα τι διαστάσεις θα πάρουν. Τα έχω πει και επαναλαμβάνομαι αλλά δυστυχώς πρέπει να τοποθετηθώ ξανά.

Της είπα ότι πάντα μίλαγα με το πιστεύω και το θεωρώ, με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι σοβαρό. Της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κακό, θα έλεγα πως ναι, είδα κάτι σοβαρό. «Όχι Μαρία μου, δεν είδα τίποτα το σοβαρό» Προσέγγισα μια κατάσταση με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο σε σχέση με άλλους.

Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές για αυτό το πράγμα. Όταν μπαίνεις όμως σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Αναγκαστικά σχολιάζουμε εμείς οι πέντε, ο ένας τον άλλον. Πραγματικά δεν ήθελα να προσβάλλω καμία οικογένεια και ότι είπα το είπα στα πλαίσια μιας ενότητας μέσα στο Survivor που την έκανα και πάρα πολύ χιουμοριστικά. Κανείς δεν με καθοδήγησε να κάνω τίποτα από την παραγωγή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Η σπαρακτική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Το πρωί της Πέμπτης 2/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα του Survivor και εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It». Μάλιστα η παρουσιάστρια τον κολάκευσε λέγοντάς του πως όταν μπαίνει μέσα σε έναν χώρο τραβάει όλα τα βλέμματα και όλα τα σχόλια πάνω του.

«Εκεί τα έκανα όλα τέλεια και αυτό γιατί ήταν όλα λάθος», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Και συνέχισε με πολύ βαρύγδουπες εκφράσεις: «Το Survivor για εμένα ήταν στόχος ζωής, ο οποίος εκπληρώθηκε. ήταν μία ανάγκη μου να μπω εκεί μέσα, γιατί για εμένα είναι το πιο όμορφο παιχνίδι επιβίωσης και ριάλιτι. Βέβαια αντιμετώπισα και εγώ αρκετές δυσκολίες

«Έχουν ριχτεί πολλά πράγματα στην ζωή μου, αλλά δεν τα είχα ζητήσει με τόσο πάθος. Το ότι πήγα Λονδίνο και έκατσα 10 χρόνια, ότι έκανα σπουδαίες συνεργασίες, δεν τα είχα ζητήσει. Το Survivor δεν είναι έτσι.

Όταν με πήρε τηλέφωνο η παραγωγή τον περασμένο Οκτώβριο με έπιασε μια ταχυπαλμία, άρχισα να χαίρομαι και το είδα όλο σαν έναν καινούργιο έρωτα», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.