"Δε με ενδιαφέρει κυρία μου, μην..." - Τεράστια ένταση ανάμεσα στον Κούγια και σε δημοσιογράφο της Super Κατερίνα

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται σήμερα 29/6 και ο εισαγγελέας αναμένεται να υποβάλει την πρόταση του στους δικαστές που θα τον κρίνουν για τις τέσσερις περιπτώσεις βιασμού σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικου άνδρα που τον βαρύνουν.

Πριν την πρόταση του εισαγγελέα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες αναφορικά τόσο με την δίκη όσο και το αίτημά του να εξεταστεί ακόμη ένας μάρτυρας, ο Β.Κ.

Όσο λοιπόν ο γνωστός ποινικολόγος παραχωρούσε τις δηλώσεις του, υπήρξε μια στιγμή έντασης ανάμεσα σε εκείνος και την δημοσιογράφο, της εκπομπής Super Κατερίνα Άννα Ζηρδέλη, που θέλησε να του κάνει μια ερώτηση.

Ο Αλέξης Κούγιας αντέδρασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μη με διακόψετε πάλι! Δε με ενδιαφέρει κυρία μου, μην είστε αγενής, σας παρακαλώ πολύ».

Η ένταση του Αλέξη Κούγια με την δημοσιογράφο της Super Κατερίνα

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να ...» - "Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση

Την Δευτέρα 28/6 μετά τις καταθέσεις μαρτύρων και καταγγελλόντων στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ήρθε και η απολογία του σκηνοθέτη (δείτε εδώ φωτογραφίες του από το δικαστήριο) στην οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως δεν είναι βιαστής και δεν είχε σχέσεις με ανήλικους.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Τρίτης 28/6 ήταν καλεσμένος να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο και έκανε λόγο για μία «υποδειγματική απολογία» στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

«Ήταν μία απολογία πρωτοφανής για τα δικαστικά δεδομένα, με πρωτοφανή συμμετοχή κατά τη διάρκεια της απολογίας με ερωτήσεις όλων των μελών του δικαστηρίου. Συνήθως οι ένορκοι δεν συμμετέχουν στην απολογία και δεν υποβάλλουν ερωτήσεις. Όλοι οι ένορκοι έκαναν ερωτήσεις και πήραν πραγματικά απαντήσεις, που ήταν όλες αληθινές, και έδιναν εξηγήσεις σε κάθε απορία».

Η αγόρευση του εισαγγελέα αναμένεται την Τετάρτη και εφόσον ολοκληρωθεί η πρόταση του εισαγγελέα ξεκινούν οι αγορεύσεις τον δικηγόρων που υποστηρίζουν την ακολουθία και στη συνέχεια ακολουθεί η υπεράσπιση Λιγνάδη.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να απουσιάζουν από την αίθουσα οι φερόμενοι ως βιασθέντες», είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε πως στην αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονται ορισμένοι δημοσιογράφοι, με τον Αλέξη Κούγια να τους κατηγορεί πως έχουν οργανώσει επιθέσεις εναντίον του.

«Ο τρίτος καταγγέλλοντας δεν εμφανίστηκε και αυτό αποδεικνύει το στήσιμο της ιστορίας Λιγνάδη», δήλωσε ο δικηγόρος και κατέληξε πως πρόκειται για μία «δίκη στην οποία από τη μία είναι το κίνημα του #MeToo και από την άλλη ο Λιγνάδης και εγώ».