«Ώρες ώρες τους αντιπαθώ πολύ!» - "Κάγκελο ο Λιάγκας και η Σκορδά με τη δήλωση του δικηγόρου της Πισπιρίγκου

Ο παρουσιαστής με τη σειρά του σχολίασε το μήνυμά...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ώρες ώρες τους αντιπαθώ πολύ!» -

Το πρωί της Τετάρτης 29/6, στην εκπομπή Πρωινό, ένα από τα θέματα της επικαιρότητα, ήταν η υπόθεση της Πάτρας και οι νέες εξελίξεις γύρω από αυτή, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η κύρια ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, και θα κληθεί να καταθέσει σύντομα για όσα γνωρίζει.

Στην κάμερα του ANT1 λοιπόν μίλησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ο συνήγορος υπεράσπισης της, αναφέροντας πως στο επισκεπτήριο που είχε με την πελάτισσά του συζητήσανε θέματα που εκκρεμούν, αλλά και το θέμα της συνεργασίας με τους συμβούλους τους, ενώ έκανε και μία δήλωση για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η απίθανη ατάκα του Όθωνα Παπαδόπουλου για τους παρουσιαστές

Ο δικηγόρος λοιπόν ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο το stuff της εκπομπής, όλοι είμαστε επαγγελματίες, κάθε δουλειά έχει τις δικές της ιδιομορφίες. Ίσως όλοι μας υπερβαίνουμε τα όρια, ίσως κάποιοι το κάνουν πιο συχνά. Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες τους αντιπαθώ πολύ, άλλες φορές πάλι αισθάνομαι κάποια συμπάθεια, έχω καταλάβει ότι είναι αμοιβαίο. Εγώ σέβομαι τους εκπροσώπους του τύπου».

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του σχολίασε το μήνυμά του, και είπε πως θα ήθελε να βγουν οι δυο τους κάποια στιγμή και να του πει τι πιστεύει πραγματικά ο ίδιος για την πελάτισσά του.

Ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - Λείπουν πράγματα αξίας

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων, μίλησε στο «Live News» για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Αύριο Τετάρτη στις 9.00 το πρωί, στο Ειρηνοδικείο Πατρών συζητείται η αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού εκ μέρους όλων των κληρονόμων της Ευγενίας Κούτρα. Η απόφαση θα πάρει κάποιες μέρες, αλλά η διαδικασία είναι τυπική. Έχουμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, θα τα προσκομίσουμε μαζί με τις προτάσεις μας και σε λίγες μέρες θα βγει η απόφαση. Η εικόνα που έχουμε είναι ότι λείπουν πράγματα από το σπίτι. Λείπει ένα...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr