"Όταν ήταν ο Βασίλης υπουργός..." - Το δημόσιο ευχαριστώ της Φαίης Σκορδά στον Κικίλια

"Έφτασαν στα αφτιά μου περιπτώσεις που..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε σήμερα 29/6 ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το παιδί που έχει αποκτήσει με την Τζένη Μπαλατσινού (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

Μάλιστα, με το που τον υποδέχθηκαν στο πλατό, η Φαίη Σκορδά πριν ξεκινήσουν την συνέντευξη, θέλησε να πει κάτι και να τον ευχαριστήσει.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Φαίης Σκορδά στον Βασίλη Κικίλια

«Όταν ήταν ο Βασίλης υπουργός -εγώ ξέρετε πως ότι λέω το λέω πάντα από καρδιάς, δεν έχω κανένα όφελος και όταν αισθάνομαι ότι θέλω να πω κάτι το λέω και ρισκάρω- για κάποιες υποθέσεις που δεν ήταν δικοί μου γνωστοί, δεν ήταν καν συγγενείς μου, αλλά έφτασαν στα αφτιά μου περιπτώσεις που πραγματικά χρειάζονταν βοήθεια και στήριξη.

Δεν ήταν δικοί μου γνωστοί, δεν ήταν προσωπική μου χάρη, απλώς με ενδιαφέρον για να βοηθήσω, έλυσε προσωπικά θέματα με αγωνία στο δευτερόλεπτο. Εγώ σε ευχαριστώ πραγματικά για όλα όσα έκανες σαν άνθρωπος. Μπράβο σου!», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Η συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια που ακολούθησε

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν ευλογία για εμάς! Ήταν φανταστικό!

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία. Η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου έχοντας κάνει ήδη τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι, πόσο αγαπάει την οικογένεια και να αισθανθώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου.

Η απόφαση ήταν δική της. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής «έλα να κάνουμε ένα παιδί με το ζόρι». Αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες έναν κίνδυνο παραπάνω. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτήν. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν μια χαρά», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.